MAGISKA ISLAND

För några veckor sedan satt när jag och letade bland mina bilder så kunde jag inte låta bli att kika in i mappen där det stod Island 2012. Kunde inte låta bli att drömma mig tillbaka och njuta. Gick även tillbaka i mitt arkiv här på bloggen och inser att jag knappt berättade hur underbar resan var?? Måste verkligen tillbaka till den platsen och uppleva dessa magiska ögonblick. Wow, resan var magiskt. Eftersom ni är många nya här tänkte jag att vi tillsammans ska resa tillbaka till 2012 när jag åkte på resa innan studenten.

Om det är något jag saknar oerhört mycket så resan till Island, min första utlandsresa och den är svårt att slå. Vi hade verkligen en rejäl roadtrip på Island. Jag älskar roadtrip och då förstår ni min dröm att ha roadtrip i Norge. 2012 åkte vi till Island, hela klassen var inte med men vi blev fem stycken elever och tre lärare som åkte iväg på den här fotoresan. Förutom alla vackra vattenfall, varma källor, magiska glaciärer och fantastiska gejser så var det bästa av allt att snorkla i ett av väldens klaraste vatten.

Det var inte många dagar vi hade bra väder men tur att vi hade bra kläder. Spenderade nästan alla mina dagar i regnkläder och uppsatt hår förutom när vi skulle snorkla. Vi hade vädret på rätt sida men det hade varit minst lika magiskt med regn också. Här har vi på oss torrdräkt och är redo att göra något jag aldrig kommer kunna glömma.

Obeskrivligt. Att uppleva detta var helt magiskt. Tänk bara känslan att hoppa ner i Silfra som är en spricka mellan kontinentalplattorna. Får rysningar av att bara tänka på när vi gick ner i det iskalla vattnet. Vi hade torrdräkt på oss för att det var oerhört kallt, vi snackar nollgradigt vatten. Glasklart vatten gjorde att vi kunde se hela vägen ner till botten. Vattnet är så rent så du kan dricka vattnet medan du ligger och njuter av den magiska sikten på flera meter. Hur fantastisk är det inte att kunna dricka vattnet? Det godaste vattnet jag smakat!

Andra platser vi besökte under resan var Seljalandsfoss som är ett vattenfall på 65m, Gullfoss som är ett populärt vattenfall i dagsläget, vi besökte även kyrkan i Reykjavik och gick upp i tornet, vi åkte på valsafari, badade i Blue Lagoon och utforskade hela Reykjavik där vi bodde. Något jag måste påpeka är att jag inte alls såg speciellt många valar eftersom jag blev åksjuk och blundade 70% av resan. Har alltid varit åksjuk men men nu under senare tider har det blivit bättre. Och en sak jag måste skryta om, när vi besökte Pingvellir Nationalpark där vi snorklade passade vi även på att gå runt där något jag tycker är häftigt eftersom Bröderna Lejonhjärta har spelat in stora delar av filma där.

Hittade inte min film jag gjorde efter resan så klippte snabbt ihop några klipp för att ni ska få en uppfattning om Island. Dock kommer inte alla roliga händelser fram i videon men det är svårt för er att förstå om man inte känner människorna som var med för det var väldigt speciellt. Men shit vad vi hade kul under resan!

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

malinhardstahl
malinhardstahl,
Absolut ett resemål jag så gärna vill åka till <3 kram
nouw.com/malinhardstahl
beattriicee
beattriicee,
Det är så underbart där!! 💛
nouw.com/beattriicee
dks
dks,
Så utrolig fine bilder 😊 Ha en god søndag <3
nouw.com/dks
beattriicee
beattriicee,
Tack fina du!! ✨
nouw.com/beattriicee
Emmamehrali
Emmamehrali,
Alltså WOW, vilka bilder!! Jag vill också åka dit någon gång, ser riktig roligt ut! 😃 <3
nouw.com/emmamehrali
beattriicee
beattriicee,
Taaaaaack!! Rekommenderar det! 💛
nouw.com/beattriicee
Emma Engström,
En sak, när du ska dit igen ska jag med!! JISSES så vacker miljö, vilken upplevelse alltså! Det är nog något man aldrig skulle få se igen på något annat ställe <3 WOW!! Kramisar <3
nouw.com/emmaengstrom
beattriicee
beattriicee,
Du ska lätt få följa med!! Kommer förmodligen åka om 2 år!! 😍😍 Den miljön är magiskt och man måste dit för att uppleva ögonblicken!! Kram finaste!
nouw.com/beattriicee
enna,
beattriicee
beattriicee,
Såå underbart!
nouw.com/beattriicee
aliceemericsson
aliceemericsson,
Åh, så underbart, snorkelturen låter ju huuur magisk som helst! <3
nouw.com/aliceemericsson
beattriicee
beattriicee,
Det var den bästa, woooooow!! 💛
nouw.com/beattriicee
Johannna
Johannna,
Men alltså jag är ju ganska avis, det är tråkigt så härligt land 😍
nouw.com/johannna
beattriicee
beattriicee,
Magiska island! ✨
nouw.com/beattriicee
Johanna Utterberg ,
Åh så häftig tillbakablick, vill så gärna åka dit någon gång i livet!! 😃<3 Magiska upplevelser ni fick vara med om! PUSS
johannautterberg.se
beattriicee
beattriicee,
Det är så magiskt!! Wow! 😍 PUSS!
nouw.com/beattriicee
emelieanderssoon
emelieanderssoon,
Åh wow vad vackert! Förstår att du längtar tillbaka och vad roligt med en liten video! 😍❤️
nouw.com/emelieanderssoon
beattriicee
beattriicee,
Jag vill verkligen tillbaka NUUUU 😭❤️
nouw.com/beattriicee
Kamilla,
Åh, måå dra til Island en gang! Ser så vakkert ut!
kamillahaaland.com
beattriicee
beattriicee,
Ojaaaa! Det är magiskt!
nouw.com/beattriicee