lite tid till bloggen dom sista dagarna

Foto: Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 28-80 mm

Det har hänt så mycket dom senaste dagarna så jag vet knappt vart jag ska börja och om jag kommer komma ihåg allt, men jag ska försöka iaf. Imorgon åker jag till Möja, stockhoms skärgård och är borta fem dagar. Jag kommer ha lite mer paus i bloggen, men jag försöka fixa allt precis när skolan börjat med min blogg.

Fredag/lördag: I fredags var jag ute i Lärbor, vi gjorde inte alls så mycket. Vi tog det mest lungt, såg några filmer med några vänner och åt glass. Somnade rätt tidigt för i lördags var det dubbel bröllop för min syster och Metan och för min pappa och Ewa. Kvällen och bröllopet var mycket bra och bilder får ni se senare i bloggen kanske om fem dagar eller något.

Söndag/måndag: I söndags var det att gå upp tidigt och dra iväg till jobbet, hade bra besök under dagen och jag jobbade även min sista dag. Skulle haft tid att sitta vid min data, men datan var död och jag hade glömt min laddare i Lärbor. Efter jobbet åkte jag och min pojkvän hem till mig och myste och tog det lungt. Hela måndagen, tog vi det också lungt jag packade och fixade lite hemma. Vi åkte med min pappa till Visby och träffade Kevin och Emma, plus min bror. Umgås med dom på dagen och kvällen var det en liten fest på gång med bra folk vid namnen, Totte, Kevin, Emma, Tim, Martin, Freddy, Fabian, Emilia, Johannes, Lowisa, Kevin och Simon. Riktigt mysigt, min sista kväll på sommarlovet här på Gotland.

Idag: Vaknade kanske vid åtta tiden imorse och var rätt pigg och kunde inte sova, jag och min pojkvän städade lite och såg tv. Sen drog vi alla och åt mat, idag har vi mest tagit det lungt. Och nu ska jag svara på alla kommentarer fixa lite för morgon dagen sen blir det att sova. För imorgon åker jag bort i fem taggar, taggad? ja, lite taggad är jag!

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

emma,
sv: jaha okej! 😊
fin bild!
emmeaflodin.blogg.se/
Hej sötnos! Just nu håller jag en massa samarbeten tillsammans med olika företag, och det fylls på dag för dag. Bland annat Ziperall och Stockholmsgruppen Cosmetics!

Du har bland annat chansen att vinna, smycken, kläder, underkläder, smink ifrån olika kända märken, zumba och mycket mer.

Kika in i min TÄVLINGS-kategori (direktlänk: http://flavoured.blogg.se/category/tavlingar.html) för mer information. Och kom ihåg, läs alla inlägg nogrannt 😊 Kram
flavoured.blogg.se/
josefine,
okej, idag har jag tränat,badat och lite annat 😊
Haft en bra dag ?
jossiamanda.blogg.se/
Angelica,
Vacker bild . Sov gott!
Misscookie.se
thres,
sv: haha oj? tack:D jag som fyller 18 nästa år liksom:)

jaha okej, du får ha det så bra där borta då:)
gör ju inget om man blir borta från bloggen några dagar, det är ju sommar för tusan!
thresn.myshowroom.se
fin buket!
vi förstår (iallfall jag) 😉

sv: bättre sent än aldrig 😊
hur mår du då?:D
kram♥
oliviasfotoblogg.blogg.se/
You make me smile,
Okej men jag hoppas du har det bra 😊
malinelfs.blogg.se/
Alla,
:),
- hehe 😊!
dajeroma.blogg.se/
Elsa & Emma,
Hej ! allt bra med dig eller? 😉 Kram !
elsaemmas.blogg.se/