långa dagar och en trött tjej

Kamera: Nikon (skolans kamera, det här är tre bilder från första dagen)

Jag orkar inte ta tag i och skriva i bloggen eller svara på kommentarer. Jag är så trött efter mina långa dagar jag haft och lite sömn på nätterna. Men jag svara på alla underbara kommenater när jag har pluggat klart, vart på ett fotouppdrag och när jag har övningskört. Har just kommit hem till landet, har inte vart hemma på en vecka så det känns skönt. Men att behöva städa sitt rum efter mina små syskon är mindre roligt.

Torsdag: Vaknade hemma hos min älskling och tog bussen till Visby för att träffa Elin. Under hela torsdag och fredagen var vi på en konferans om tobak, dom som arbetar för ett tobaksförbud var där. Vårat uppdrag var att ta kort under dom två dagarna, vi fick även gå och lyssna på olika föreläsningar. Vi började klockan 08:00 och fick gå hem 16:30 för att fixa oss, och på kvällen var det middag och olika saker. Då var vi där mellan 19:00-21:00, det var en lång dag men väldrigt intressant när man förstår vad dom pratar om. När jag kom hem var det bara kaos över allt, så det slöt med att jag gick hem till Emma och sov hos henne.

Fredagen: Då började vi 08:30 och gick på olika föreläsningar, åt mat och tog kort. Vi fick sluta 16:30 den dagen och efter dom här två dagarna var jag helt slut och orkade kanppt göra något. Men jag hade riktigt roligt med Elin, dom här två dagarna. På kvällen blev det Idol med, Emma, Farhia och Ronja, riktigt mysigt att bara ta det lungt. Vi var även och träffade Fredrik, Johannes och Jakob en stund. Senare på kvällen åkte vi förbi Vibble och hälsade på lite trevligt folk och därefter åkte vi hem.

Lördagen: Vi sov kanske till tolv och då började vi gå upp och då åt vi lite mat och därefter la vi oss i sägen och somnade en timme till. När vi vaknade fick vi panik och Farhia gick hem och jag och Emma åkte ut till Stenkyrka. Under hela eftermiddagen och kvällen fixade vi oss och så drog jag, Emma, Frida och Elin till Fårö för att hälsa på lite folk. Det var fest på Fårö och det fanns en hel del folk som var fulla, när klockan blev tio började vi åka mot stan för att Frida och Elin skulle på krogen. Jag och Emma somnade i bilen efter en mysig pratstund. Var hemma rätt sent denna kväll och somnade riktigt bra.

Hur har ni haft det dom senaste dagarna?
Hur mår ni mina underbara läsare?

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

amanda,
Det var mysigt 😊 Gör du då? 😊
snarbergamanda.blogg.se/
M I R A,
Nu är vinnarna av Veckans Blogg uppe! Kika in och titta om du blev en av de 3 vinnarna! Kram / Mira
photobymira.blogg.se/
emma,
sv: hihi kej, jo de ä bara bra med mig:D
emmababy.se
E M M A,
sv: vad bra, det funkar väl 😋
vad gör du då? 😃
lifebyemma.webblogg.se/
Deniesé,
Gu va du är fin! 😃

sv: Äh man kan inte ha tid för bloggen hela tiden! Ta den tid du hinner och njut av allt annat utanför den 😊
liketolive.blogg.se/
bella,
typ inte 😉? jo då, händer idag då? kram bella 😊
belladavis.blogg.se/
Dennis,
du är ju bara för guda-söt människa!!
daahlbom.blogg.se/
Sannalitens.se,
Svar: Okej 😊 Jag är lite halvsjuk, så det blir en rätt trist vecka, bara vara hemma och ta det lugnt och sen jobba. Så jag blir frisk så fort som möjligt, så får vi se till helgen 😊 Ska du göra något roligt i helgen? Kramar!
Sannalitens.se
Sara,