LADDAD MED NY ENERGI

Dagar & vardagen

Canon EOS 5D Mark II + Canon EF 50mm f/1.4 USM

Under tiden som jag pluggat har jag verkligen valt bort min vardag ganska mycket, har inte spenderar mycket tid med mina vänner vilket har varit riktigt jobbigt. Men under gårdagen laddade jag upp med mer energi med två underbara vänner, dagen startade jag tillsammans med Johanna, kaffe och flera timmar snack om livet. Vilket behövdes då vi inte träffats på flera månader eftersom att jag bara fukoserar på skolan för tillfället!

Eftermiddagen spenderade jag tillsammans med Humlan då vi fikade och uppdaterade varandra om saker som hänt. Känns som jag fortfarande inte hunnit sagt allt jag gjort under dom senaste månaderna, men som tur börjar skolan lugna ner sig för att jag ska kunna ha mer tid med vännerna. Innan jag åkte hem så fotograferade vi outfitsbilder eftersom Humlan behövde ha några bilder till Instagram, flera bilder kommer dyka upp i bloggen. Lyckad dag med brudarna!

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

Wilma,
Plugg tar upp så mycket tid:(
wilmahagstrom.forme.se
Celine,
Så fina kläder!
None
Moa Kandelin,
Vad fin keps 😊
moakandelin.devote.se
Carro,
Åh så mysigt! 😊
nouw.com/carroat
Ida,
Älskar dem färgerna, SÅ snygga!! 😊
iidajohansson.se
JoJo,
vad kul att du har hunnit träffa två vänner 😊 jag träffar inte mina vänner heller ofta nu för tiden då jag fokuserar mycket på träningen efter jobbet.
nouw.com/rockdoll
Fina bilder! Skönt att du kunde få lite tid med dina vänner. Himla tråkigt när man inte riktigt hinner med sånt. Men skolan är ju viktig och förhoppningsvis förstår vännerna det. 😊
nouw.com/lilbabustyle
Amanda Forsman,
Åh så fina bilder, älskar ju rosa!
amandaforsman.blo.gg
Amanda,
Häftiga bilder!
www.nouw.com/amandassofi
Hahah, dom är från H&M tror jag! 😃
beattriicee.blogg.se