kärlek

Dag 7 – Vad är kärlek?

Kärlek för mig är när man känner sig lycklig, men känner verkligen att man vill vara med den personen hela tiden. Men som sagt det finns kärlek på många sätt, först pojkvän/flickvän, kärlek till djur och familj. Det finns så mycket, så jag vet inte hur jag ska förklara kärleken. Men jag kan förklara hur min kärlek var till en kille för ett år sen.

Jag blev alltid så glad och lycklig när jag såg han, hörde hans röst eller fick ett sms av honom. Kärleken med honom var underbar, men den tiden är över. Och det är bara att ta nya tag, man kan inte vara ledsen hela tiden. Även fast vi inte är tillsammans har jag värden bästa kill kompis. Kärleken var vädligt svårt att förklara, alla förklara olika om kärleken.

man ska aldrig leka med känslor och då menar jag aldrig. Man kan inte hjälpa om man inte gillar den personen mer eller något annat. Men lek aldrig med känslorna, viktigt! Den personen som leker med känslorna förstår inte hur ledsen den andra personen blir. jag ogillar när folk leker med känslorna, men aja. nu kom jag in på en sak som inte till hör vad kärlek är..

känner att det inte blev ett inlägg vad kärlek är, men svårt att förklara med bra ord!

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

Petra,
vad trevligt. Själv blir det att ha en lung helg bara vara hemma och vila upp mig nu när jag inte är så pigg så jag orka med skolan igen på måndag
petrasjogren.blogg.se/
Petra,
angelica,
skola & nu träning 😊
aaangelicaaa.blogg.se/
Leia ?,
Ja 😋
Har du tagit några bilder idag då? 😃
leiabloggar.blogg.se/
julia,
Tycker du? Inte så jätte svårt alls 😊
julialaa.blogg.se/
Amanda,
Marika,
Svar: Hej och förlåt för ett sent svar och dåligt bloggande! Men här kommer jag igen!:)
Allt bra idag?
Jo men här är det bra:)
katrimarikas.blogg.se/
Nathalie,
Nathalie's notebook,
vad använder du för objektiv? 😊
nathaliepetersson.se
Petra,