JULKALENDERN FRÅN STYLEMOOD

Bland mina sakerTack till alla som läste hela förra inlägget oavsett om jag inte lyckas ändra hela värden hoppas jag någon faktiskt lyssnar och gör skillnad för upphovsmanen men också för din egen skull att inte åka dit pga en bild man snor/lånar. Varför bryta mot upphovslagen bara för att alla andra gör det? Har ni inte läst inlägget, så gör det är ni snälla. Ett viktigt ämne som handlar om upphovsrätten/copyright, inlägget kan du läsa via den här länken.

I slutet av november publicerade jag ett inlägg angående min julkalender jag köpt från Stylemood. Många verkade vara nyfiken på min julkalendern och jag tänkte dela med mig av vad som fanns i dem första luckorna, visst är det fina produkter? Julkalendern är det som faktiskt får mig att känna en liten julkänsla. Ljuset är nu tänt och måste det hinna i kapp tills morgondagen eftersom det är en ny dag. Är verkligen så stolt över min fina vän Johanna som har ett fantastiskt företag men också bästa julkalendern. Vissa produkter kan ni hitta på hennes webshop och jag rekomenderar verkligen produkterna med handen på hjärtat!

Pass på att beställ julklappar på hennes webshop, hon packar varor varje dag fram till jul.
STYLEMOOD.SE

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

Alice,
Vilket bra innehåll!
alicelindstrom.se
Johanna Utterberg,
Åh så glad jag blev för det här inlägget, det värmde verkligen hela vägen in i hjärtat med dina fina ord Beatrice! <3 TACK! Tack för att du peppar, stöttar och ville köpa julkalendern som jag lanserade i år, är så glad att du är så nöjd med den och alla överraskningar du har öppnat hitintills 😊 Bästa du och så fin bild!! <3<3
johannautterberg.se
Sara,
Så fint ljus! 😊
aamaziing.se
Filippa,
Så fint ljus verkligen! 😃 Älskar tändstickorna med!
filippalofsved.se
Jeanette,
Så himla bra innehåll i kalendern 😊 Jag ville så gärna köpa en men hade tyvärr inte råd
nouw.com/jeanettek
NICOLE,
Å ja vad kul att se några luckor 😃 Ser ut som toppengrejer 😊
nouw.com/nwistrand
Paula Smilee,
Men åh vilken söt tändsticksask! 😊
shefabulous.se
Det är verkligen sjukt bra innehåll, hoppas du kan köpa den nästa år om hon fortsätter med julkalendern! 😊
beattriicee.se
Visst är det?! Nej man tröttnar aldrig på julkalender, man hittar alltid något som passar ens ålder/intresse! 😊 Haha, jag är verkligen likadan!!
beattriicee.se
Awww, men detta är verkligen ren sanning ifrån mitt hjärta!! <3 Tack själv för att du är en driven och inspirerad person. Och allt jag gör för dig är verkligen något jag vill göra. Du är verkligen en stark och bra kvinna!! Ses snart! <3
beattriicee.se