Julkalender 2014 - lucka nummer tjugo

Julkalendern 2014 bjuder på en lucka varje dag fram till den tjugofjärde december. Inte många luckor kvar som återstår i min julkalender. Vinnaren från lucka sexton blev lyckliga Sandra, Kontakra dig under dagen. STORT GRATTIS! Kakadesign.se har ett bra sortiment på saker som jag älskar. Många vet att jag fikar gärna tusen gånger på ett dygn. Hur underbart är det inte att det finns handgjorda smycken med inspiration av fika-kulturen. Måste själv beställa lite smycken där. Följ/gilla Kaka design på facebook & instagram. Följ mig på instagram för lite extra poäng, upp till dig. (@beattriicee)
Kommentera när du följer och gillar dom. Berätta gärna varför du ska vinna.
Tävlingen avslutas den 21 december klockan 23:59. (glöm inte e-postadress, viktigt!)

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

Maria Sundlöf,
Men shit, hoppas detta underbara armband blir mitt! på kakadesign så många läckra smycken, passar verkligen i mångas tycken! Fika är så himla gott, men nu min kropp nog fått. Vore underbart att på dessa fina macarones få titta utan att en massa kilon på min kropp sedan hitta!
www.miasunpysslar.blogg.se ( ej uppda
Boel,
Grattis till henne 😊 Sv: Visst är den!
boelish.blogg.se
Ida,
Svar: Ja, armbandet var jätte fint!
alwaysida.blogg.se
Anna,
Flisan,
Sv: haft en bra dag? 😊
fbb.blogg.se
Carola Wahlström
,
Jag vill gärna vinna för jag älskar såna där smycken nästan lika mycket som de verkliga kakorna. Gillar och följer dem redan, följer nu även dig på instagram (zintzy)
Johanna Utterberg,
sv: Ja, nu är äntligen arbetet inskickat och jag känner mig som ett vrak! 😉
johannautterberg.blogg.se
Malin Gustafsson,
Jag är gärna med, älskar macarons 😊 Åh så sött de är, bakning jag håller väldigt kär, ett smycke som är helt i min smak och tycke, de skulle jag gärna bära och ha mej nära. Om turen faller på mej blir jag en lycklig och snygg tjej. 😊 Gillar Kaka design på facebook;Malin Gustafsson Följer på instagram: frozenvanilla_ Följer dej på instagram God jul! 😊
frozenvanilla.blogg.se/
Eva Gustafsson
,
Gillar och följer på fbhttps://www.facebook.com/eva.gustafsson.7921 och gillar på instagram evagustafsson_83 Detta var nig det roligaste armband jag har sett, vore kul att få äga detta och få pryda handleden med något som inte så många andra har Mvh Eva
Mari,
Jag har själv påbörjat smycken med bakverk men aldrig slutfört dem. Ett armband med macarons hade varit perfekt att vinna. Jag följer och gillar redan Kaka design på Instagram och Facebook.
marzipanart.blogg.se