Julkalender 2014 - lucka nummer nio

Julkalendern är tillbaka här i bloggen efter ett år uppehåll. Varje dag fram till den tjugofjärde december kommer jag bjuda på tips från coachen och massor med fina priser man kan vinna. Tipsa gärna andra bloggare/vänner om ni gillar min julkalender. Väldigt många vet vad en Tangle Teezer är och dom är helt fantastiska. Texten på bilden berättar nästan allt om borsten därför skippar jag att skriva det igen. Vinnaren från lucka två och tre är Amanda och Eva, har kontaktat er och STORT GRATTIS! Berätta i en kommentar varför du är med och tävlar i dagens luckan.
Tävlingen avslutas den 13 december klockan 00:00. (glöm inte mail adress)

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

Emma Palonen,
Hej! varför jag är med och tävlar om denna tangle teezer, jo nyligen har jag just klippt mig och nu har det blivit väldigt tjockt, och svårare att borsta, därför skulle jag verkligen behöva en sådan 😊 Min mail: Emma12312@live.se
Pallen.blogg.se
Jessica F,
Jag har haft en Tangle Teezer i några år som nu inte är så fräsch. Det skulle vara jätteroligt att få en ny borste som är hel och ren plus att den är så fin i färgen. 😊
www.nouw.com/GratisNu
Anna L
,
Yangle teezer är den bästa borsten även för lillkillen med långt hår men jag har ingen egen och måste låna sambons eller sonens. Nu hoppas jag det är min tur. Fin advent!
Julia
,
Jag är med för att det skulle vara kul att prova på denna borste, jag har en liknande borste men den har jag haft ett tag så skulle vara så kul med en riktig sån borste, ny och fräsch och fin 😃
Åsa,
Har hört så mycket bra om denna borste så det skulle vara trevligt att få prova själv. Skulle också vilja prova den på min lilla son son ofta får tovor i sina små lockar =)
parlplattan.tictail.com
Carro
,
Jag är gärna med & tävlar! Är galet håröm, och borstningen är en plåga varje dag då jag har jättemycket och jättetjockt hår som lätt blir trassligt.
Karin Björkman
,
Jag är med och tävla för att mitt hår ofta är trassligt, speciellt efter duschning!
Hej. Jag är med och tävlar enbart för att jag allt för ofta borstar håret (och dessvärre med en vanlig borste) vilket sliter på det otroligt mycket. Så detta skulle underlätta en hel del och inte minst spara lite slitaget.
saraagustavsson.blogg.se
Matilda
,
Använder väldigt ofta halsduk då det blir att man hår blir som en stor boll, vilket gör det svårt att borsta ut varje gång. Den här borsten får plats i min handväska och skulle vara väldigt bra för mitt hår. Varje gång jag duschat skippar jag att borsta håret eftersom det är så jobbigt eftersom jag inte har någon bra hårborste.
Agata Absalyamova
,
Skulle gärna vilja ta del av den här omtalade borsten! *Håller tummarna*