Jessica Hjorter & Daniel Hjorter är nu gifta

Foto: Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + Canon EF 50mm f/1.8 II

Tre bilder från min fotografering igår, när min syster gifte sig med Daniel Hjorter. Vilket bröllop och vilken kväll, det var så otroligt fint. Och många fick tårar i ögonen, jag kan inte säga något mer än att det var underbart. Det är svårt att förklara hur bra och fint det var, men det är något vi aldrig kommer glömma.

Dagen började med själva bröllopet, efter det var klart så gick vi ner på stranden tog några bilder och sedan åkte jag, Jessica och Daniel till ljugarn och tog några bilder vid vattnet. Sedan vidare till själva festen, där hände verkligen allt. Några höll tal, några sjöng, några dansade och så hade vi det riktigt trevligt vid mat bordet. Mer tänker jag inte förklara, för det går inte. Det kommer bli så mycket text om jag ska berätta allt, men vi alla hade det riktigt mysigt. Eftersom jag kommer lägga upp många bilder från gårdagen fram över, kan jag berätta lite under varje bild. Det skulle kunna funka, för jag tog över 700 bilder.

Jag är nöjd med mina bilder, eftersom jag skulle jobba idag men det blir inte så får jag ligga hemma och vila och fixa lite med bilderna om jag orkar. Får se hur mycket jag orkar för dagen, men som sagt 8 Juli glömmer vi inte!

Vad gjorde ni igår den 8 Juli?

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar