jag vill tillbaka, men ändå inte.

Foto:Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 28-80mm

Idag var jag tillbaka på samma plats som jag var för ett år sen, i min gamla skola. Saknar den riktigt mycket och ett extra plus var att jag fick träffa folk jag inte träffat på år och dar. Underbart, dom gjorde bara dagen mycket bättre. Varje år när alla nior slutar Högbyskolan så får man åka vagn hela dagen, riktigt roligt måste jag säga. Åkte vagn förra året och det här året ville jag också åka vagn. Man brukar även rösta på vilken vagn man tycker är snyggast och i år så vann min bror och hans klass första pris, riktigt roligt! Grattis till hela klassen och hoppas ni får det roligt ikväll, för det är ni värd!

Första bilden är på deras vagn, andra bilden är på min bror och hans flickvän. Tredje bilden är på min lillebror och två underbara tjejer. Sista bilden är på min lillebror och hans kompis. Nu är jag tillbaka efter en underbar dag med underbara personer runt omkring mig. Tack till mina underbara personer jag har runt mig och till min lillebror, du är grymt bra!

Vad har ni haft för er denna torsdag?

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

elin,
Mikaela Urbom,
Härligt med studentfirande 😃
mikaelaurbom.blogg.se/
Jennys tankar, foton & musik,
äh glädje på bilderna 😃
penajs.spotlife.se
Åh, vilka härliga bilder! påminner i bilder om min student förra året! 😃
pinkpiercing.se
mathilda,
ebba,
dagens blogg är avslutad 😊
blev det du ?
om inte så får du en ny chans imorgon 😊
ebbalinneaa.blogg.se/
Emma,
Jättesöta bilder! 😃
rulesbyemma.blogg.se/
tina,
härliga bilder! 😊
tinaisaksson.blogg.se/
Towe,
Min klass var brevvänner med högbys 6:or. När vi gick i 6:an alltså. De kmr börja i 8:an i höst nu då, vi med. Det verkar som att de flesta känner varandra på Gotland, det är så mysigt! ^^ Känner en som är från Gotland också (känner ju flera), han bor i Stockholm nu och jag och några till från min klass sa massa platser vi hade varit på och han visste precis vart det låg och vilken skola vi pratade om och nästan vilka elever. Han hade gått i skolan tillsammans med min kompis brevväns storebror tror jag. Ja iaf.. Det jag ville säga var att Gotland är mysigt, har varit där i flera somrar i rad nu. Ska tyvärr inte åka det här året, men kanske nästa! 😊 Mysig blogg du har förresten! 😃
happycherry.blogg.se/
Rebecka,
oj, firar ni så mycket när ni går ut nian? 😲 det där är ju typ en studentfirande i stockholm :p
beckapekka.blogg.se/