jag tycker det är jobbigt, vad tycker ni?

Foto: Beatrice Jakobsson (jag) Kamera: Canon EOS 500D + 28-80mm

Jag har tänkt på det ett bra tag och nu tänker jag skriva ut det här i bloggen och sen får vi se hur många som håller med mig och att det kan vara jobbigt. Eller några kanske inte tycker det är jobbigt alls några kanske tycker det är fint eller något annat.

Jag är riktigt kär i min pojkvän, jag skulle kunna vara med honom varje dag. Jag skulle kunna göra allt med honom om jag vill, men jag vet att man kan inte vara med varandra exakt hela tiden. Man måste även ha egen tid i ett förhållande, eller vad tycker ni?

Men det jag stör mig på är att jag har sett flera stycken som verkligen inte kan vara utan varandra, då menar jag inte en sekund. Dom ska sitta eller stå nära varandra, dom ska hålla i hand vart dom än går och klarar inte av att släppa. Jag tål inte att se folk som ska vara och hålla på med varandra hela tiden. Då menar jag hela tiden, jag är riktigt kär precis som dom. Men jag kan ändå se till att visa lite respekt eller hur man ska säga för folket som är runt om kring mig. Istället för att sitta och strulla en hel timme i bussen, varför inte göra det hemma? Nu skulle jag vilja höra era åsikter, vad tycker ni?

Vad tycker ni om det här, får jag höra era åsikter?

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar