jag härmar inte det heter inspiration

(det går inte att ladda upp bild just nu)

Jag har fått kommenater på mitt inlägg, där det finns en bild på mig och sen har jag gjort om den. Inlägget heter ''en rätt lugn, onsdag kväll'' jag tog bort kommenaterna för det var runt 40 stycken och det var ifrån samma person, men det är nog inte bara den här personen som blir sur det finns även andra också. Om ni tror att jag har tagit idé från er, så kan ni ge upp nu. Sanningen är att jag läser en grymt bra blogg och hon tipsar riktigt mycket och tyckte det kunde vara roligt att prova på och göra en sån bild. Som sagt jag har inte tagit det ifrån er, jag har tagit det från Angelica. (http://onlyangelica.blogg.se/) Om någon ska vara sur så är det Angeclia som ska vara sur och inte ni, tack för det och ta inget förgivet!

Det är som jag ska vara sur för att någon kanske köper samma sak som mig, gör samma arbete som mig, tar kort på samma sätt som mig, skriver precis som jag gör eller något annat. Det går inte att blir sur över något sånt, alla gör vad dom vill och får dom en idé så varför inte prova på, men sen finns det en gräns när man känner att någon härmar en riktigt mycket!

vad tycker ni om detta?

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

fanny - foto,
Att inspireras av någon och gör något i samma stil är inte samma sak som att "härma" och "kopiera". Inspireras - Okej. Härma/Kopiera - kanske inte okej. Inspireras man av något och sen lägger upp det tycker jag inte att det är roligt om andra kommenterar typ: "DU HAR HÄRMAT MIG!." För det har man ju inte gjort. Man har bara blivit inspirerad och gjort något i samma stil, det är allt.
kram!
faannypersson.blogg.se/
M E R E I,
- hiss eller diss på senaste inlägget?! 😊!
dajeroma.blogg.se/
rebecka.blogg.se,
tycker att det var bra skrivet!

sv; 😃
rebecka.blogg.se/
angelica; photo&FASHION ?,
åååh va söt du är! (:

jag tycker att det är kul att folk tar saker från min blogg när jag tipsar om det (: så tack ska du ha sötnos! <3
onlyangelica.blogg.se/
- Händer imorgon då?
typiisktmaria.blogg.se/
Elin Sandelin,
Semel "Designa Mer",
Jag förstår inte hur folk orkar -.-
designamer.se
Enander,
Att folk orkar!! En ska väl vara glad om man gör nåt som andra tycker är bra eller fint så dom vill "härma", annars är det la meningslöst =P
enaander.blogg.se/
Sofia - Pusstjuv Fotografi,
Äsch, du har fått många vettiga kommentarer här, så kör på du!
pusstjuv.blogg.se/
Malin,
Trist att folk ar sa negativa nar Angelica sjalv uppenbarligen inte blev arg eller forolampad.
piccadillytears.blogg.se/