jag älskar dina sms, dom gör mig glada

Foto:Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 28-80 mm

Home, som sagt nu är jag hemma efter en underbar helg på Öland. Jag och ett bra gäng var på Öland som man ser tydligt i mitt andra inlägg. Nu tänkte jag berätta lite kort vad vi gjorde medan vi var på Öland.

Resa mot Kalmar började klockan 17:05 i torsdags när vi steg på båten mot Oskarshamn. Under resan blev det en film och lite avslappning, innan vi skulle åka 70 km eller något liknande. Vi mötte upp Kevin i Kalmar runt tio tiden, redan vid halv elva var vi på Ölandsbron och var på väg mot Köpingsvik där vi skulle bo. Vi alla somnade direkt när vi kom fram efter en lång dag.

Fredag morgon vaknade både jag och min älskling tidigt och kunde inte sova, vi sov i ett rum med två våningssängar och vi kunde få in en till, men sen var det full och man klarade knappt av att stå där inne. Det var så grymt litet, så varje natt och morgon vaknade man av att det var så varmt. Hela fredagen blev det att åka till norra delan av Öland, våra dagar var långa och mycket att titta på och mycket bil. På kvällen blev det grillat kött och annat gott, somnade rätt tidigt den kvällen.

Hela lördagen blev det att åka till södra Öland, gick även på Ölands djurpark. Men eftersom jag var så trött när jag vaknade glömde jag kameran i stugan och fick ta bilder med min mobil. Men det var ändå svårt att ta kort, så jag ångrar mig inte riktigt mycket. Efter djurparken blev det att åka ännu mer söder ut, vi kom hem rätt sent den kvällen. Vid nio var det även raketer vid Borgholm, riktigt snyggt faktiskt. Kvällen slöt med att jag somnade riktigt sent runt ett tiden.

Hela dagen igår blev det äventyr hem mot Gotland, vi vaknade i lagom tid. Vi lämnade Kevin vid tåget och sa hejdå till honom runt tolv tiden. Vi fick även tid till att kolla kläder, ikea och andra affärer. När båten gick hem runt fyra igår på dagen var vi alla lagom trötta, det blev hem till min pojkvän och se tv och sen sova.

Tack för en underbar helg till, min pojkvän, Emma, Kevin, Ronnie och två andra. Nu har jag vart på Öland och det är precis som Gotland eller Fårö, tycker jag. Annars när man kommer in i centrum ser det ut som Stockholm fast mindre. Nu är det 20 dagar kvar sen åker jag till Göteborg och får träffa min pojkväns mamma och lillasyster. Jag taggar riktigt mycket och då lovar jag att ta mer bilder, men nu blev det inte många bilder iaf.

Hur har ni haft det dom senaste dagarna?

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar