Investerat kameratillbehör

Bland mina saker

Helt plötsligt bestämde jag mig för att köpa lite ny utrustning till min kommande kamera som jag snart ska klicka hem. Har bestämt mig för att köpa en ny kamera efter fyra år av drömmande och nu är jag redo för att köpa den. Lever av lycka när jag tänker på kameran. För några veckor sedan var jag sugen på att köpa ny blixt och speciellt någon som är trådlös, två dagar senare möts jag av en annons där en person säljer två blixtar och en sändare. Det var perfekt och jag kunde inte motstå den chansen!

Långt innan jag ville köpa blixtar så var jag sugen på att investera nya objektiv eftersom jag egentligen bara har två jag använder, kände att jag behövde mer val när det gäller fotografi. Hittade ett kanon bra pris och beställde ett 40mm och ett 24-105mm. Vet inte om det är rätt att investera utrustning innan kameran men när jag har kameran så behövde jag inte tänka speciellt mycket på resten av utrustningen. Så nöjd med mina inköp och snart äger jag min drömkamera också! Wow, wow, wow. Kommer vara fattig snart men detta behövdes verkligen efter fyra år av drömmar!


kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

Frozenvanilla
Frozenvanilla,
happyM
happyM,

Ihhhh vad kul!! ❤️❤️ Kram

nouw.com/happym
KateOgembo
KateOgembo,

Vad kul!❤️

nouw.com/kateogembo
Hilma
Hilma,

Åh vad roligt med lite ny utrustning! 😃

nouw.com/hilma
ebbabrage
ebbabrage,

Men åh vad roligt!!

nouw.com/ebbabrage
Ellendelin
Ellendelin ,

Kul Kul KUL!!!!! <3

nouw.com/ellendelin
Annie - Stora Små Äventyr,

Åh, vad roligt med ny kamerautrustning! 😃

biglittleadventures.se
Yasmine ,

Iiiiiih så roligt, förstår din glädje!!! Det finns ju inget bättre än att investera i nya kamerasaker haha 😉😍 Jag tänker slå till på en ny kamera på black friday. Behövs verkligen då min snart går sönder 😔

yasmissy.blogg.se
Iselin Renée,

Det er så spennende når man investerer i nytt utstyr 😃

iselinrenee.blogg.no/
jlandgrens
jlandgrens,

Men wow vilken timing!😍

nouw.com/jlandgrens