Intensiva dagar och en resa till Mallis

Resor & Äventyr

Om ni bara visste hur medveten jag varit om att bloggen stått tom under tre veckor. Varje dag har jag noterat att jag inte bloggat, har inte glömt bort bloggen. Jag hinner inte, jag hinner knappt sova så bloggen blir inte första prio, högsta prio är min sömn just nu. Sist vi hördes fick ni en sammanfattning om förra månaden, där skrev jag att jag var på Gotland under påsken och helgen direkt efter var jag tillbaka hemma på ön. Vad hände efter två helger på ön!?

Bilder från min Instagram Story/enbart mobilbilder

Jo jag kom tillbaka till huvudstaden och var stressad. Hade praktik/jobb varje dag samtidigt som jag skulle försöka packa/tvätta inför Mallorca resan. Vilket jag inte tror jag berättat för er, är ganska osäker på om jag berättat något. Följer ni min Instagram kan man se att jag varit i Mallorca då min story varit uppdaterad hela tiden.

Bilder från min Instagram Story/enbart mobilbilder

Åkte till Mallorca i 2 veckor med utbildningen där jag fortsatte att ha min LIA (lärande i arbete) vi gjorde massor av material till flera olika kunder där. Tänkte att jag kommer berätta mer om resan när det blivit lite lugnare. Men resan blev sjukt lyckad och trots mycket jobb kom jag hem med en brunare nyans på kroppen. Då kommer nästa grej, lagom när jag landade i Sverige kunde jag bara gjort ett inlägg. Men det var inte alls speciellt lätt då andra saker hände. Två dagar var fulla med intervjuer då vi hade provdagar i skolan. Vi hade både lärare och student intervjuer så det blev långa dagar med att lyssna, snacka och ge ett poäng till alla ansökande.

Bilder från min Instagram Story/enbart mobilbilder

Och sen blev det lugnare eller!? Till en viss del, i förrgår var jag tillbaka till praktikplatsen och nu är jag tillbaka i vardagen inte mentalt men rent fysiskt. Nu är det bara två veckor kvar på den här praktikplatsen så det händer sjukt mycket att bloggen fått lida. Har inte ens fattat att jag är tillbaka i Sverige, hinner inget mer än att sova just nu. Bilder från Mallorca ska levereras ganska snart och det är sånt man får göra efter praktiken. Så ni kan tänka er att jag som bor en bit utanför stan som redan kommer hem sent och ska direkt sätta sig att jobba. Men jag har mängder av bilder så inlägg kommer att finnas fram över när det är lugnare med deadline.

Bilder från min Instagram Story/enbart mobilbilder Och om 2 veckor ska jag behöva säga hejdå till Studio CA för att första praktikperioden är över. Det är även röda dagar under de kommande 2 veckorna så nu får man panik över att det går så fort. Direkt när jag kommer hem till Gotland går jag ombord på båten för att jobba. Känns som jag jobbat över flera timmar varje dag under mina senaste veckor, men jag klagar inte pga att jobba över eftersom jag får kunskap, klagar med för att jag är trött, stressad och behöver verkligen vila.

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

Delila,
Åh vilka hääärliga bilder <3
delilabasic.devote.se
Men verkligen, visst är det så! 😊 Och tack!! <3
beattriicee.se
Pauline,
åh vad fina bilder!
lillafrokenhurtig.blogg.se
Johanna Utterberg,
Vet att du har massor att göra men åh så glad jag är att det här inlägget kom upp, såå himla mycket fina bilder (som jag älskar) och alltså sååå avis på Mallis-resan och alla häftiga jobb!! DU ÄR BÄST, och ta hand om dig nu sista veckorna innan du kommer hem, sov så mycket du kan och kämpa på sista biten <3
johannautterberg.se
Josäfin,
Såååå härliga bilder!!
jossanamigo.blogg.se
Men gud vad kul att du gillade, har hunnit med två till inlägg vilket är sjukt bra!! <3 Och tack!! Jag kämpar för fullt med att koppla av men det blir svårt!! <3
beattriicee.se