ingen sommar utan fiket!

Foto: Fanny Jakobsson (lillasyster)
Kamera: Canon EOS 500D + 28-80mm

Vilka underbara dagar jag har haft den senaste tiden, jag gillar dom kvällarna och det kan inte bli bättre. Först i tisdags fick jag besök av Emma, hon kom hem till mig i Visby. Vi gjorde inget dom timmarna, men när klockan blev halv ett började vi planera att vi skulle åka på äventyr, vi ringde Kevin och sa att vi skulle komma ut och överraska Christoffer. (Kevin var inte hemma, han skulle komma hem senare) När vi kommer hem till dom, säger vi att vi är ute och Christoffer blev riktigt glad att vi kom och sov över där. Somnade rätt sent den kvällen, men riktigt mysigt var det. Vaknade dagen därefter och solade, med Kevin ett tag.

Efter vi hade solat med Kevin igår, åkte jag och Emma till Visby för att gå och handla. Vi handlade presenter till Kevin och till min älskling, nu är det klart iaf. Efter åkte vi förbi min syster och hälsade på henne, senare åkte vi hem till landet. Moa kom förbi och då, var det bara att fixa sig och sen dra iväg till fiket. Sista sommaren med Robin och Emanuel, den får vi inte missa. (dom spelar musik och dricker och umgås på fiket) Träffade riktigt många där och några har jag inte träffat på ett år eller ett halvår. Saknar verkligen sommaren i Burgsvik, men som sagt den blir inte lika bra som alla andra år, men vi får försöka!

En sommar känsla på fiket, det kan inte bli bättre. Om man är på fiktet en kväll, då känner man bara hur sommaren har börjat, nu ska jag ut och sola med Emma och sen svarar jag på kommentarerna senare under dagen.

Vad har ni gjort dom senaste dagarna?

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

amanda,
vänner med 😊
hur e de med dig idag?
amoriito.blogg.se/
Cajsa,
god morgon söt!
cjssong.spotlife.se
Alice,
Sååå fin bild!

sv; Haha 😊
Men vad kul! Allt bra?
fashionquake.blogg.se/
Isabelle Palmgren,
härlig bild 😊
smnmode.blogg.se/
bella,
solat, grillat & njutit av vädret 😃
rememberthiis.blogg.se/
JWFOTO,
fin bild 😊 allt bra ?
Kram
jwfoto.webblogg.se/
Diman Dilir,
super fin bild!
diimans.blogspot.com
MARIA ~ PEACE & CUPCAKES,
- Härligt! Haft en bra dag?
typiisktmaria.blogg.se/
?? Sandra T,