ingen klokt sommar...?

foto: Fanny Jakobsson (lillasyster)
Kamera: Canon EOS 500D + 28-80 mm
(bilden har ni sett förut men bjuder på den igen)

Ett inlägg varje dag och här kommer dagens inlägg, jag sitter nu och försöker plugga. Men jag kommer inte på något mer och skriva, så jag vet inte vad jag ska göra. Vi har ett arbet över sommaren, gör vi klart arbetet så kommer vi sluta en vecka innan alla andra tills jul. Men jag är nog inte helt säker på att jag hinner bli klar till skolan börjar ska ännu åka bort och sen blir det mer och mer jobb känns det som.

Förutom att pluggat idag så har jag vart med Kevin och Totte, dom har mest fixat saker i stugan och det börjar snart bli klart. Nu om kanske 20 minuter kommer Simon hit, så ska vi ut och åka båt. Det blir att grilla och åka båt, senare på kvällen blir dte nog att se en film som igår. Nu ska jag ta mig ut i solen efter allt pluggande. Ligger inte efter med några kommentarer från igår iaf, svara på alla andra senare eller imorgon.

Vill även inte tänka på hur långt det är kvar till skolan börjar, jag vill börja på ett sätt. Men tänker man efter lite så skulle det vara skönt att ha lite längre lov utan jobb. Jag kommer bara jobba och sen åker jag bort fem dagar och sen börjar skolan, plus att det blir lite släktträff och överraskningar innan skolan börjar. där imellan måste jag hinna vara med mina bästa vänner och min kärlek.

Vad har ni för er ikväll?

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar