INFORMATION OM POPULÄRA FRÅGOR!

Dagar & vardagen


Istället för att berätta att jag har varit sämst på att uppdatera bloggen eller att den bästa månaden har startat tänkte jag svara på några frågor som har varit populära under min flumiga tid utan inlägg. Så här kommer mina kloka svar på några av frågorna.VAD HÄNDE MED KROPPEN? Samma dag som jag jobbade min sista dag på jobbet började det göra fruktansvärt ont. Några dagar efter började kroppen lägga av totalt, kunde inte röra mig. Ett besök vid vårdcentralen med utskriven medicin blev det. Smärtan fortsatte i flera dagar. Under flytten så fick jag försöka bita ihop, för jag kunde inte backa ut i sista sekunden. Första natten i Stockholm spenderade jag på akuten, är tacksam att jag stannade kvar halva natten för jag kunde röra min kropp men när jag lämnade akuten. Anledningen varför detta hände är oklart, men nu är det bättre och märker inget.

HUR GICK DET ATT FLYTTA? Eftersom min kropp gav upp så var det väldigt svårt att lyckas flytta och städa. Fick göra det som var viktigaste, hann inte göra klart allt så var tvungen att åka tillbaka till Gotland förra helgen för att städa, packa och lämna över nycklarna till min hyresgäst. Utan min mamma hade jag fortfarande behövt packa och städa. Otroligt tacksam för hjälpen och med hjälp gick det bra att flytta!

VART I STOCKHOLM BOR DU? Här kommer folk kanske tappa sin haka för att jag verkligen inte bor centralt. Flera har påpekat att det är för långt, men vet ni? Jag trivs bra att bo på landet, känns som jag bor på Gotland bara ett annat utseende. Är bosatt i Järna som ligger nära Södertälje. Tar runt en timme in till Stockholm, ibland mer. Men det gjorde det på Gotland också, så jag är van. Bor på landet, pendeltågen går inte ofta, detta är verkligen Gotland. Älskar det.


VILKEN UTBILDNING GÅR DU? Under 2,5 år kommer jag studera på en Yrkeshögskola som ligger mitt i Stockholm. Visuell Kommunikatör Fotograf är namnet på utbildningen. Har drömt om den utbildningen i flera år och nu är det min tur att få spendera några år på utbildningen. Två veckor har pågått och vi har hunnit med sex studebesök, tre uppgifter, information, konsthistoria och på måndag är det förstan tentan. Det går väldigt snabbt men jag trivs väldigt bra på utbildningen. Klassen är social, öppen och helt fantastiskt. Vi har även hunnit med att umgås flera dagar efter skolan.
kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

Gabriella ,
Åh så skönt att det är bättre trots att det är läskigt att inte veta vad det är!! Kram
gabriellasigfridsson.se
Heléna,
Roligt med lite uppdatering kring dig 😃 Trevlig helg! Kram <3
helna.blogg.se
Bella,
Oj, blev faktiskt lite förvånad över att valet föll på Järna! Att det kanske inte var centralt förstod jag på grund av tillgängligheten och kostnaderna, men i någon närmre förort hade jag nog gissat på.
nouw.com/bellss
Natalia,
Roligt att läsa 😊
nouw.com/nattis
NICOLE,
Men fy vad otäckt.. hoppas inte smärtan kommer tillbaka, och lycka till med dina studier!
nwistrand.forme.se
Amanda Sofi,
Så skönt att inte bo mitt i stan tycker jag hehe!
www.nouw.com/amandassofi
Förstod nästan att någon skulle bli det, Järna ligger en ganska bra bit ifrån utbildningen men samtidigt valde jag det, haha! Inte pga tillgängligheten och kostnaderna älskar att bo på landet!
beattriicee.blogg.se
Haha, ja verkligen! Så känner jag också.
beattriicee.blogg.se
Ja det var sjukt läskigt och jag hade ingen som kunde följa med mig i Stockholm. Första dagen skulle jag ta mig helt själv. Aj fy!! Det är så underbart att jag trivs!! <3
beattriicee.blogg.se
Julia,
Så himla roligt att ha börja pluggat?
juliahw.blogg.se