idag är det bara höst väder

Bilden har jag gjort om i photoshop men bilden under är fotad av mig.

Idag är det höstväder här på Gotland, det regnar, det blåser och alla löv faller ner på marken. Min morgon började bra tills jag skulle lämna huset och gå ut i alla regn, jag fick plocka fram min regnjacka. Men det hjälpte bara för huvudet och överdelen, mina jeans var pissblöta efter att stå och vänta på bussen i tio minuter. Jag gillar hösten så länge man inte behöver vara ute i regnet!

Eftersom jag inte kunde ta bilder imorse eller igår på mina nya saker som jag fick när jag fyllde år så kan jag berätta vad jag fått och sen får ni se bilder någon annan gång när jag orkar fixa. Mamma, Jörgen och mina halvsyskon gav mig pengar, blommor och sen ska jag få ett fotoalbum. Av min pappa, Ewa, Jonathan och Fanny fick jag pengar och sen ska jag och min pappa gå på bio. Min syster, hennes kille och min bror gav mig ett skrivbord. Kristina gav mig en ring och ett smyckeställ som är som en hand. Emma och jag ska åka och bowla och äta mat, det bjuder hon på. Sen har jag inte träffat alla andra i min släkt och av min pojkvän ska jag ännu få något. Det kanske låter lite, men jag har inte önskat mig så mycket mer heller.

Vad har ni för er för något?
Blir ni med trött av dåligt väder?

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

Beatrice,
--> vad bra 😃
beeatriiz.blogg.se/
Maria - med bebis i magen ?,
här är det också tråkigt väder!
fashionstars.blogg.se/
Malin,
Hej!

Jag tänkte bara tipsa om att i min blogg (http://modeliicious.blogg.se) finns det nu en tävlnig där man kan vinna 150:- hos smyckesboxen.se!!

modeliicious.blogg.se/
Annika
,
Jag blir också trött på vädret! Här har det regnat i 2 dagar snart .__.
' d anni,
- Ja 😊 händer i dag?
danielas.se
Fotograf Malin Sundin,
cool bild 😃
malinsundin.blogg.se/
johanna,
hur är det idag då? 😊
lifeasjohanna.blogg.se/
Bodypalace,
Rätt eller fel?
bodypalace.blogspot.com
† Sofia's blogg †,
Riktigt fin blogg!
seofia.blogg.se/
elinochamanda,
mysigt med höst! 😃
photobyea.blogg.se/