Hur kaffe ska vara enligt mig! 

Mat & Dryck

Godmorgon! Ny vecka och förhoppningsvis blir den bra för oss alla. Vill säga tack till alla som lämnade en kommentar i gårdagens inlägg. Mitt mående kommer gå över men min magkänsla säger att jag får hålla ut ett par dagar till innan det vänder men det är okej. Tänkte att jag startar veckan med en lista om kaffe som jag skapat, lite annorlunda men väldigt härligt.

Hur mycket kaffe dricker du per dag? När jag jobbar så dricker jag mer kaffe än man någonsin kan tro, glömmer bort hur mycket kaffe jag dricker. Är jag hemma så kanske det bara är 3-4 koppar per dag om jag inte är ultra trött.

Vilken är din favorit sort? När det gäller märke så pendlar jag mellan tre stycken men jag vill gärna ha mellanrost. Skulle inte kunna säga att jag är expert på smaker men jag känner självklart när det är ett äckligt kaffe.

När började du dricka kaffe? Vet att jag redan hade börjat när jag startade mitt första år på gymnasiet vilket var 2010, kan varit tidigare jag började men då hade jag 3 ton socker och hälften av glaset med mjölk för det var så jag började.

Hur vill du ha ditt kaffe? Lagom varmt. Dricker oftast bryggkaffe om jag inte är ute och fikar men för att det ska gå "snabbt" att dricka kaffe måste jag ha mjölk. Klarar att dricka utan mjölk men det är inte lika gott men i kris så går det.

Varmt eller kallt kaffe? Dricker gärna varmt på hösten och vintern men annars dricker jag gärna kallt när det är varmt.

Vad händer om du inte dricker kaffe? Ja, alltså det märks ganska tydligt när jag inte fått i mig en kopp kaffe. Mitt huvud håller på att sprängas om jag inte får kaffe, så det är nästan något jag alltid måste ha för att överleva dagen.

När är första och sista koppen för dagen? Första koppen ska vara direkt när jag vaknar och jag kan dricka kaffe innan jag ska sova för jag brukar somna ändå och speciellt när jag är super trött men försöker att inte dricka efter sju på kvällen!

Du dricker helst ur? Ett glas, det är så mycket godare och större än en mugg/kopp.


kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

saranilsander
saranilsander,

Åh vilket roligt inlägg och rolig lista!🤎✨

nouw.com/saranilsander
Hannakarlzzon
Hannakarlzzon,

Men åh vilket roligt inlägg! 💗

nouw.com/hannakarlzzon
Linnéa,

Haha, så underbart, känner igen mig i varenda punkt på denna kaffelista 😂🤩.

Hoppas att du får en fin måndag 🌸

nouw.com/linnealiebig
by_anniess
by_anniess,

Så rolig läsning!<3 Jag måste ha mjölk i mitt kaffe 😉 gillar inte svart haha 😊 Men jag vill ha mitt kaffe i kopp. Underbar lista<3 Kram!

nouw.com/by_anniess
beattriicee
beattriicee,
Haha gillar inte heller svart men i kris dricker jag det, typ hemma hos min vän och min syster 😅 Brukar bara dricka i glas hemma och ber inte om det när jag är borta som tur är!
nouw.com/beattriicee
Hilma
Hilma,

Det här med kaffesmaker är så himla olika för alla, det är så intressant! <3

nouw.com/hilma
StarOfUsA
StarOfUsA,
Jag dricker sällan kaffe när jag är själv hemma faktiskt 🙈
nouw.com/starofusa
beattriicee
beattriicee,
Haha, hade också så ett tag 🙈
nouw.com/beattriicee
elinfrost
elinfrost,
Ännu en kaffeälskare, finns det nåt godare att dricka?😍☕️Brukar vara lat vad gäller att göra eget kaffe, så det blir en del vändor till Espresso House eller in på Ica för att handla RedBull 😅
nouw.com/elinfrost
beattriicee
beattriicee,
Hahah kan relatera till Redbull eller Nocco! 😅
nouw.com/beattriicee
Jovana
Jovana,

Jag älskar espresso och cappuccino ❤️☕️

nouw.com/jovana
artibus
artibus,

Kaffe känns så lyxigt, men jag dricker de inte så ofta. Brukar ofta säga på skämt att jag bara dricker kaffe i fint sällskap. Men när jag jobbar så kan de gå i nån kopp. Rolig lista vännen ❤️

nouw.com/artibus
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,

Håller med dig om allt omkring kaffe, komiskt 😃

nouw.com/sarahlinnsliv