hur jag gör min header

Ni som undrar hur jag gjorde min header, jag ska berätta lite kort. Men jag tänker inte berätta precis allt, för det blir lite tråkigt. Och för att man ska förstå mina saker måste man fatta photoshop lite, för annars blir det en hel del att förklara. Färgerna är inte precis som min header som jag har nu, men jag har gjort det här slarvigt bara för att vissa hur jag gjort.
Vi börjar med nummer ett, först öppnar du en helt ny form eller vad man ska kalla det. Det är du som bestämmer din storlek på din header, efter du gjort det öppnar du bara din bild och kopierar hela och lägger in den i den på din form du just gjorde. Nummer två, du tar den fyrkantiga saken som står precis vid tvåan och gör dina egna storlekar, där bilderna ska vara. På nummer tre ser ni hur det blir, jag har även gjort dom lite ljusa och inte helvita. Nummer fyra, precis där står det 100% där kan du ändra hur ljusare det ska vara. Nummer fem kan vi hoppa, det blev lite fel där. Den skulle inte vara där, men det får gå.
Nummer sex, du väljer din egen stil, din egen storlek och din egen text. (TA INTE OCH KOMPIERA ALLT LITE NYTT MÅSTE NI HA) Ändra på texten flytta runt den eller något annat, det är tråkigt om vi alla ska ha efter min header. Nummer sju, där lägger du in tre bilder precis vilka du vill ha. Men tänkt på om du vill ha ramar runt dina bilder, om du vill ha ram lägg inte bilden på hela den vita rutan lämna kvar så stor ram du vill ha. Det gör du med tre olika bilder, riktigt lätt. Nummer åtta, nu är vi uppe där det står 100% igen, om du skulle vilja ha bilderna ljusare eller inte det väljer du själv. Eller om du vill ta texten lite mindre svart eller vilken färg du väljer. Nummer nio, längst upp på photoshop har du olika kategorier eller vad man ska säga. Gå in på Window --> Animation, då kommer den lilla rutan upp där det står nummer nio.
Nummer tio, kanppen precis under där lägger du till hur många bilder du vill ha. Du väljer även hur många sekunder det ska vara på varje bild. Därefter om du ser på mina lager längst till höger där finns det en knapp som ser ut som ett öga. Där väljer du vilka bilder du vill ska synas på den första bilden och sen byter du bild och gör samma sak. (det blev krångligt men hoppas ni förstår) Nummer elva, knappen under där trycker ni på och sen kommer nummer tolv rutan upp. Där det står en tvåa där väljer du hur många bilder det ska vara, det är själva övergången till bilderna så dom blir ljusa. Förstår ni inte får ni försöka prova er fram, det är svårt att sitta här och skriva och försöka berätta. Glöm inte att spara bilden som GIF och save for web & Devices.

Sen får ni göra precis som ni vill, men gör inte allt som jag gjort. Byta gärna på bilderna eller något, jag tycker det är så tråkigt när folk ska härma och göra samma sak rakt av. Det på slutet blev lite svårt, men det är det jag menar man bör kunna photoshop lite för att klara av det. Hoppas ni förstår och att ni är nöjda med mitt tips hur jag gör min header.

Lycka till, med din egen och ännu en gång gör något annorlunda!!
(jag har tagit bort så bilderna bli ljusare)

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

Ash,
okej 😊 ha dt bra!!
deteash.blogg.se/
EMMAS!,
jaha vad skönt 😃 kram
eemma.se
jessica,
sv' tack så mycket! 😃
jessicasellstrom.blogg.se/
Madde,
Du får jättegärna visa hur man lägger in den mallen också här på blogg.se! 😃 så man vet hur man får in sin bloggdesign å så 😊
mittliviibitar.blogg.se/
Fanny,
Du har vackra ögon!
fannysahlin.blogg.se/
Natalie E,
Snygg header! 😃
natsuria.blogg.se/
anna,
Åhhhhhh 😟 önskar jag kunde göra egna headers å designer men är urkass på ps hur mkt ja ens har försökt leka med programmet 😟
dobermannanna.blogg.se/
Åh jag älskar din nya header, jättefin är den!
piecesofmeandmywriting.webblogg.se/
Tack för att du gav mig länken hit, men varför måste det vara GIF? Funkar inte JPEG?
matildasigemo.blogg.se/
Jasmin,
Hejsan 😊 Du gör inte headers till någon om man betlar dig va?
jasminzejnelovska.blogg.se/