HUR GICK DET MED MINA KORTSIKTIGA MÅL?

Summering

Älskar att ha mål. Klarar inte av att ha det varje månad för jag blir ganska stressad beroende hur månaden ser ut så därför har jag kortsiktiga mål under ett helt år istället. Detta år har varit annorlunda men jag har gjort så gott jag kan och det är det viktigaste men mina mål. Nu tar vi en titt på hur det gick med mina mål, innan jag gör nya mål. Är ni redo?

MINST ETT PROJEKT I MÅNADEN

Målet var att göra ett fotoprojekt under varje månad för att hålla min portfolio uppe. Har genomfört 4 olika fotoprojekt så klarade inte riktigt av hela målet eftersom jag borde haft 12 projekt. Komiskt nog har jag gjort flera projekt som kanske inte var planerat eller kopplat till fotografering utan mer för efterbehandling. Mina 4 olika fotoprojekt kommer ni får se när det är färdigt, just nu redigeras dem!

LÄGGA MER TID PÅ MIN SJÄLV

Att fokusera mer på mig själv än andra har jag verkligen gjort men det finns fortfarande mer jag kan göra för att säga att jag klarat av målet helt. Borde kanske planerat den här punkten bättre för att genomföra den helt korekt.

SKAFFA EN TATUERING

Har länge viljat gjort en tatuering för hela min familj och redan i slutet av förra året hade jag målat upp min tatuering men den stora frågan var bara när det skulle ske. Någon gång under 2020 skulle jag lyckas tatuera mig. Första veckan på året befann jag mig i Thailand där jag hade semester, en dag innan hemfärd gjorde jag in tatuering väldigt spontant. Trodde inte jag skulle göra det så snabbt efter jag satt målet, genomförde målet på nolltid. Typ dagen efter jag gjort målen.

KÖPA MIN DRÖMKAMERA

YES!!! Äntligen äger jag min drömkamera som jag drömt om i flera år. Är så lycklig att den är min och jag kunde verkligen inte tycka synd om min plånbok när köpet gjordes eftersom jag bara fokuserade på kameran hela det här året!

PUBLICERA MINST 150 INLÄGG

Målet klarade jag av trots att jag inte trodde det ifrån början, men hela 155 inlägg har jag publicerat och med det här inlägget blir det 156. Tänk att året inte är slut så kanske 2-3 inlägg till klarar jag av att publicera! Underbart mål att ha faktiskt!

BAKA OCH LAGA MAT MER

Detta mål gjorde mig full av skratt när jag skrev upp målet. När jag bakar kollar jag på receptet flera gånger och laga mat är så tråkigt, hur jag skulle klara av målet var oklart. Men måste få skryta och säga att det gick ganska bra, har lagat mat väldigt ofta det här året och även vågat bjuda på maten sedan har jag bakat flera gånger vilket betyder att målet är godkänt.

ETT HEMLIGT MÅL

Kommer tyvärr skylla på pandemin för det är faktiskt sant varför jag inte klarade av mitt hemliga mål.

TRÄNA PÅ MIN ENGELSKA

Vill knappt prata om det här målet för jag inte har fokuserat speciellt mycket på det. Behöver bli bättre på engelska men har inte haft den tiden jag hade önskat för att sätta mig ner och lära mig. Har försökt undvika texter på filmer men inget mer än så.

LÄGGA TID PÅ MITT FÖRETAG

Mitt företag har fått mer tid detta år än tidigare år eftersom jag ändå gjort några små jobb via det men fortfarande långt ifrån vad jag tänkte när jag skrev upp målet. Hade inte räknat med att covid-19 skulle dyka upp och begränsa arbetet.

NJUTA AV SOMMAREN MINST 3 VECKOR

Sommaren 2019 badade jag inget, hade inte ens tid att njuta av värmen och tänkte därför sätta upp ett mål för det här året att jag iaf skulle bada och njuta av sommaren under mina lediga dagar. Men den här sommaren blev annorlunda, hade pandemin inte kommit hade jag säker njutit mer men nu valde jag att inte träffa allt för mycket människor. Blev ett dopp i havet och några härliga stunder i somras men förutom en stormande pandemin hade jag oturen med vädret. Så tre veckor blev istället kanske en vecka.


kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

isabylund
isabylund,

Älskarrrr all typ av mål-prat!!! Så peppigt <3

nouw.com/isabylund
Frozenvanilla
Frozenvanilla,

Härligt att du kunnat bocka av några av dina mål, det är så peppande att läsa! 😊 <3

nouw.com/frozenvanilla
celinelundqvists
celinelundqvists,

Är jättespänd på att se dina fotograferingar!

nouw.com/celinelundqvists
Johannna
Johannna,

Åh vad kul med en uppdatering. Din tatuering var också superfin <3

nouw.com/johannna
Marie,

Du har lyckats med fler av dina punkter och grattis till drömkameran, så värd det =D. Så läcker tatureringen var och kul att du gjorde den spontant,

sweetwordsbymirre.com
by_anniess
by_anniess,

Kul med mål! Och wow för kameran<3 Ha en fin tisdagskväll 😊

nouw.com/by_anniess
Enna,

Så härligt att få läsa om dina mål och grattis till de målen du uppnått!!1 Får nog sätta mig ner och skriva mina mål för 2021 😊

sayyeastofashion.blogg.se
oliviamalm
oliviamalm ,

Jag vill verkligen sätta upp mål inför 2021 men månadsvis, jag slarvar så mycket annars när det är för hela året <3

nouw.com/oliviamalm
carroat
carroat,

Tatueringen är så fin och så kul att du köpt din drömkamera! Hoppas du får njuta ännu mer av denna sommaren! ❤️

nouw.com/carroat
amaliev
amaliev,

Jeg driver å sette opp mål for 2021 nå, jeg prøver å sette mest sånne enkle mål, men må jo ha noen jeg må jobbe litt for også kanskje, men jeg er ikke en sånn person som ikke kan ha for mange mål, da blir det bare umotiverende! 🙈 Men herlig å få lese gjennom din liste som du har hatt i år! 🥰

nouw.com/amaliev