Hudrutin på vintern och ett nytt tillskott

Skönhetstips

För ett år sedan började jag gilla hudvårdsprodukter pga att jag hittade produkter som passade min hud. Kunde äntligen sluta testa alla olika märken som bara blev kaos för min hud. I våras delade jag även med mig av min morgon/kvällsrutin som jag fortfarande har kvar men men inte under vintersäsongen. Behöver ha mer återfuktning på vinter och därför behövde jag byta rutin/produkter. Samtidigt som jag byter rutin för vintern så har jag även ett nytt tillskott i min rutin som jag ska berätta om!

LumiSpa är en laddbar, vattentät rengöringsapparat som gör undervärk. För 2 månader sedan valde jag själv att investera den här produkten i min rutin och även fast det inte är den billigaste produkten som finns kan jag med handen på hjärtat säga att det är värt varje krona. LumiSpa är en favorit i min rutin och den rengör bättre än mina tidigare produkter så det känns underbart att jag inte har något smuts kvar när jag sedan ska lägga på mina krämer för natten eller dagen.

Produkten har väldigt många bra funktioner men något jag älskar är att den signalerar när det är dags att byta område och har koll på tiden åt dig. Produkten har även fått väldigt bra omdöme av mig och många andra. Skulle ni vilja investera en produkt som håller i flera år och som dessutom är helt magiskt så rekommenderar jag er att kontakta Ellen. Hon är ärlig och brinner för hudvård så du kommer få bra hjälp, hon är grym som gick sin egen väg trots andras åsikter om företaget.

Efter rengöringen lägger jag på Intense Hydratin Serum som är en återfuktande serum ifrån Rituals som förövrigt luktar väldigt gott. När första serumet torkat tar jag 4-5 droppar av Niacinaminde Natural Booster som minimerar blemmor och förstorade porer. Sist men inte minst använder jag min dagkräm eller nattkräm ifrån ACO som hjälper mig att hålla huden återfuktad hela dagen. En enkel och absolut inte en avancerad rutin och när det blir varmare kommer jag återgå till min andra rutin ett tag men LumiSpa följer med oavsett årstid. Har ni också olika rutiner beroende på årstiden?

Har testat ACO produkterna i tre månader medan Rituals är ganska nytt och jag enbart använt i en månad!

Älskar produkterna och att dem faktiskt funkar på min hud!


kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer