Hockey hela helgen, med någon jag gillar

Nu är det söndag det betyder att helgen är snart slut, tråkigt men sant! I helgen har jag bara sett hockey, eller det känns som jag bara sett hockey. Men det är väldigt roligt måste jag säga, idag var jag i väg och såg hockey med Emma igen. Det gick lika bra för våra vänner som det gjorde igår, dom vann med 7-4. Tummen upp, dom är verkligen riktigt duktiga dom där grabbarna.

Fast det här matchen var mycket bättre än igår, det var väldigt jämt i matchen. Så det gjorde mig lite nervös, men det gick ju bra. Har just kommit hem eller det gjorde jag för ett tag sen. Nu ska jag bara vänta på att pappa ringer och säger att han ska hämta mig sen ska jag få åka hem, så grymt skönt!

Vad har ni gjort idag när det är söndag?

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

L Y D I A,
Är du sugen på en ny bloggdesign? Lucky you, för jag tävlar ut en! :}
lydiajosefine.blogg.se/2011/february/utlott
johannabergvall
,
gillar din blogg sjukt mycket! 😊 bara en fråga, hur har du gjort det som är där bak i headern, alltså dom där ''fläckarna'' ? är det nånting du laddat hem? 😉
johannaaa,
Hmm.. det är frågan, haha!
Jag vet faktist inte har så dålig fantasi, annars är det ju skitsnyggt som det är! 😃
withjohanna.blogg.se/
bloggamandas,
LORISSA LOVEBOMB,
sv: Okej, jag ska nog ta det lugnt mest, och plugga. Ta tag lite i träning och bli lite smalare och så... men det börjar jag med imorgon 😉 Ikväll njuter jag av att vara onyttig framför filmen Sex and the city 2. Har du sett den?
lorissalovebomb.se
Netty?,
sv' jag kommer testa blogga på nattstad i några dagar för att se vad jag tycker om den sidan. så nu när du svarar på denna kommentareren kommer du direkt till min nya blogg. hoppas att du fortsätter kika in och svara på kommentarer! 😊
/ nettys.se
www.nattstad.se/nettys
Netty?,
sv' ja de tycker jag med 😊
www.nattstad.se/nettys