HEJ NOUW!

Bloggen

Det finns en chans att mitt sista blogginlägg på Blogg.se är uppe samtidigt som det blir mitt första inlägg hos Nouw.com.

Ärligt talet så gör ont i hjärtat av att behöva skriva detta inlägg. Förstår egentligen inte hur jag vågar göra detta och varför jag utsätter mig av att lämna något som jag växt upp med. Kanske inte är världens största sak för er men för mig är det min barndom. Ni som följt mig vet att jag alltid älskar blogg.se. Jag växte upp på plattformen och imorgon blir min blogg 11 år, 4000 inlägg har publicerats vilket är nästa ett inlägg varje dag och då har jag varit sämst den senaste tiden. Över 10 000 bilder har jag laddat upp. Kan ni förstå? SJUKT!

Det är blandade känslor av att göra detta. Vet fortfarande inte om detta är rätt val att byta men det återstår och se. Har funderat på detta länge men extra mycket de tre senaste månaderna. För två veckor sedan började flytten av inlägg, bilder, kommentarer och mitt domän fick följa med då jag inte vågar lämna mitt bloggnamn. Bloggdesignen fick stanna!Hur kom det sig att jag började fundera på att byta portal? Jo, för när blogg.se gjorde om sin startsida 2017 så var jag inte ett stort fan av det. Men istället för att ge upp så kämpade jag kvar för att jag älskade plattformen och startsidan var inte helt världen just där och då. Någonstans så hoppades jag på en förbättring, en förbättring som jag tyvärr inte kommit. Just nu består startsidan av slumpmässiga (tror jag) inlägg vilket är kul, men gamla artiklar är inte kul. Inte när det är nästan ett år gamla.

Ett tag var startsidan bara bombad med samma kreatörer, vilket blev tråkigt då jag tycker man ska lyfta fram nya hela tiden vilket Nouw faktiskt gör i dagsläget. Jag är medveten att det finns massor med artiklar att skriva om och jag hade mer än gärna hjälpt blogg.se med detta om förfrågan hade kommit. Det var inte bara startsidan som gjorde att jag bestämde mig för att flytta på riktigt. Senaste tiden har det varit ganska mycket problem både med bloggportalen men även med min design som lever på en grund som blogg.se valt att ta bort, så vågar knappt ändra min design som tog mig år att bygga upp själv genom att sitta och koda med noll kunskap.

Jag kommer sakna blogg.se men jag kanske byter tillbaka? Nej men som sagt, detta är inte skrivet i sten utan jag ska testa och se om detta är rätt val. Så tack för tiden hos bästa blogg.se och hej allihopa på Nouw, kul att vara här jag. är taggad. Nu kör vi en rejäl omstart som kan behövas och hoppas jag verkligen hittar min inspirations gnistra.

#fotograf #studentlivet #betsofnouw #nouwinfluencer #nouw #fotoblogger #newblog

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

Netti Starby,
Vad roligt att du har bytt portal och hoppas att du kommer att trivas! <3 Kramis
starbys.se
beattriicee
beattriicee,
Det hoppas jag också! <3 Kram!
nouw.com/beattriicee
nwistrand
nwistrand,
Förstår att det känns lite läskigt och ovant men spännande med! Hoppas du kommer trivas 😀
nouw.com/nwistrand
beattriicee
beattriicee,
Ja, det känns sjukt ovant med alla knappar och annat! Hoppas verkligen jag kommer trivas!
nouw.com/beattriicee
Malin,
Vilken grej! Jag förstår att det är en big deal, framför allt eftersom du har varit så aktiv där i så många år! Hoppas att du trivs med ditt val och lycka tiiiill!
maolions.blogg.se
beattriicee
beattriicee,
Verkligen, det är helt galet. Kan knappt förstå att jag haft min andra blogg i elva år. Tack fina du!!
nouw.com/beattriicee
Heléna,
Hoppas du kommer att trivas 😊 Jag är för bekväm för att byta och bloggar lite för oregelbundet för att flytta från blogg.se 😁 Kram 💖
flowercatlady.blogg.se
beattriicee
beattriicee,
Tack!! Det hoppas jag okckså! Förstår vad du menar, kram!
nouw.com/beattriicee
malinkirstine
malinkirstine,
Nämen!!!! Välkommen hit <3 Kram
nouw.com/malinkirstine
beattriicee
beattriicee,
Ihhhhh! Tack!!! <3 Kram!
nouw.com/beattriicee
celinelundqvists
celinelundqvists,
Jag hade också blogg.se i 9 år innan jag böt till nouw, och jag saknar det inte alls faktiskt! Tycker nouw är så mycket smidigare, även om jag älskade min tid på blogg.se <3
nouw.com/celinelundqvists
beattriicee
beattriicee,
Förstår, hoppas jag också kommer känna så efter ett tag! <3
nouw.com/beattriicee
Emma Engström,
Nämen vad roligt att du flyttat hit! Hoppas verkligen du kommer trivas 😃 KRAM <3
nouw.com/emmaengstrom
beattriicee
beattriicee,
Men tack!!! 😍
nouw.com/beattriicee
Yasmine,
Hoppas du kommer trivas! 😃 Jag har också funderat på att byta 😊 Kram
yasmissy.blogg.se
beattriicee
beattriicee,
Tack, hoppas jag kommer trivas!
nouw.com/beattriicee
Lena,
Denna sida är verkligen toppen tror att du kommer trivas här 😊
nouw.com/thelenaelisastory
beattriicee
beattriicee,
Vad skönt att du tror det!
nouw.com/beattriicee
Johanna Utterberg ,
Det kommer bli så bra tror jag, såhär lite nyinspo och tändning för bloggen, du är så grym som vågar!!! <3 Hejar på dig, alltid! 😃
johannautterberg.se
beattriicee
beattriicee,
Men verkligen, det tror jag också!! och du är grym som alltid finns hos mig!!! och jag hejar på dig OAVSETT! 😍
nouw.com/beattriicee