head driving me crazy

Den här bilden har jag gjort för ett tag sen, men aldrig laddat upp. Jag gjorde den mest för jag hade tråkigt, det är inte så att ni måste följa mig via bloglovin. Men om du gillar min blogg och inte vill missa något så är det bra att ha mig där. Som snart ska jag ha en julkalender, den vill ni väl inte missa? Jag följer dom bloggarna jag gillar, så ni behöver inte fråga om ni är inne för första gången eller något liknande. Jag måste läsa och kolla i bloggen innan jag bestämt mig och det gör man inte på första gången.

Inatt har jag sovit kanske fem timmar, inte alls bra. Jag har vaknade flera gånger av mitt huvud håller på att sprängas, har även vart och ätit många huvudvärkstabletter inatt. Men nu ska det nog lägga sig hoppas jag, när jag vaknade för kanske två eller tre timmar sen så hade jag as ont. Nu börjar det lägga sig lite, så jag bestämde att jag stannar hemma tills det verkligen gått över helt. Jag har iaf blivit av med hälften av mitt huvudvärk, fortsätter det att sjunka har jag nog inte ont i huvudet vid tolv. Då skulle jag kunna åka till skolan, men då är ja där kanske en timme och sen ska jag hem igen. Jag får försöka plugga hemma idag, fast jag behövde åka iväg till skolan. Men jag kan inte göra något för min hvudvärk, fast jag vill.

Vad ska ni göra denna torsdag?

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

EMMAS!,
okej 😃 haft en bra dag? 😊 kram
eemma.se
Sv Jorå, jag har sovit bort hela kvällen så nu väntar man på morgondagen istället 😉 Ska du göra nåt kul?
nilssonpettersson.blogg.se/
Caroline,
sv, okej ! jo jag blev precis färdig med läxorna 😃
Hur har torsdagen varit då?
smac.blogg.se/
alexandra | fotoblogg,
sv; jo, allt bra själv? 😊
randomabilder.blogg.se/
haidisblog ?,
Godmorgon! 😃
haidisblog.se
melissa,
fin!
sv: okej=) jag ska snart göra mig klar till skolan!;)
melimelissa.blogg.se/
Felicia Johansson,
Fin header du fixat till 😊

Det låter bra det! Det är bara bra med mig också 😃
feliciavendela.webblogg.se/
Cornelia,
Fina bilder!!! Hur mår du? KrAM / Cornelia
corneliaeverytime.blogg.se/
isabelle,
Hej! Vilken fantastisk blogg du har! Superbra inlägg och jättefin design! Tänkte bara höra med dig vad du har för bredd på inläggssidan? 😃 Där du gör inläggen. Kram!
isabelleac.blogg.se/