har haft fullt upp hela veckan, uppdatering

Jag ska börja med att berätta att jag har haft rätt mycket i skolan, min måndag började väldigt bra och den var väldigt lugn också. I tisdags hade vi matte lektion och där efter var vi på en föreläsning/teater om knark, mycket intressant tycker jag. Åkte till Visby och tog en fika med Humlan och därefter åkte vi hem till mig och hade en otroligt mysig kväll, måste göras oftare!!
I onsdag fick vi sova lite längre innan vi skulle iväg till skolan för att göra nationellt prov i Svenska B. Det kändes som det gick väldigt bra och jag är nöjd. Efter jag hade gjort prov åkte jag till Visby för att fika med min bror och gå med honom på stan. Fick även ställa upp som modell idag med Emilia och Matilda, det var Fabians syster som sminkade oss och det blev riktigt snyggt. Ska försöka se om jag hittar en bättre bild på min kamera senare, men just nu blir det skola och sen ska jag träffa Emma.

Ni kan även kolla på min twitter eller instagram för jag har lagt upp bilder där hur det blev med sminkningen. Jag heter beattriicee på både twitter och instagram. Jag hör av mig senare ikväll när jag kommer hem, vad har ni gjort den här veckan?

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

Carolina,
va bra 😃
jo samma här 😃

kram
rolina.blogg.se/
TAck själv snälla du 😊
hkansson.blogg.se/
hanna ?,
allt härligt med dig idag då? 😊
heaa.blogg.se/
Victoria - Foto och Vardagen,
hur är det ? 😃
mezei.blogg.se/
Lovisa mode,foto&vardag,
Va fin du är! 😃
lifestylebylovisa.blogg.se/
bortavidmolnen,
? a' fotoblogg,
vad ska du göra på valborg? 😃
amandapersson.blogg.se/
Felicia - bloglovinbyten.,
tja snygging! bloglovinbyte? 😃
feliciaspassage.blogg.se/
Lana,
Blev hungrig av översta bilden..
laanas.blogg.se/