HÄNDELSER UNDER 2018 SOM JAG INTE HADE PLANERAT

Summering
Se Harry Styles live. Väldigt spontan kväll direkt efter en intersiv resa till Barcelona frågade Linnéa mig om jag ville följa med. Hon hade en extra biljett men inget sällskap och jag tackade ja och följade med henne. En väldigt underbar kväll med musik och sällskap. Är världens största fan av honom men han var GRYM.

Att jag fick förfrågan om att åka till Italien för att fotografera ett bröllop. När förfrågan kom blev jag väldigt glad och samtidigt chockad. Under maj månad var jag i Italien och fotograferade Helen's och Oscar's vackra bröllop på ett berg i Italien. Det var verkligen ett underbart bröllop och upplevelsen var magiskt!Få ett bra erbjudande på mitt sommarjobb som jag verkligen trivs med. Under två säsonger har jag bara varit kabinvärd ombord på båten men detta år fick jag chansen att vara 1:e kabinvärd och det kändes så bra då jag har koll på läget sedan tidigare säsonger ombord. Och skillnaden är egentligen bara att man tar lite mer ansvar och ser till att allt funkar under timmarna som man jobbar. Finns för och nackdelar med erbjudandet men jag är stolt att jag tackade ja!

Bli överraskad med en stor resa till Rhodos av min bästa Humlan. Min 25 årspresent blev en resa till Rhodos och jag är verkligen så tacksam för hela den resan. Vi njöt verkligen av värmen, drinkar, mat och hela upplevelsen. En perfekt resa med några fotograferingar också såklart. Tacksam för hela resan.Köpa en julkalender ifrån Stylemood som jag skulle älska. Visste inte i början av året att Johanna skulle lansera en julkalender som jag också valde att beställa trots att man inte är rik när man pluggar. Innehållet i julkalendern var perfekt och ni kan alltid kolla vad som fanns bakom alla luckor, här och här.

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

Yasmine,
Vad häftigt att få fotografera ett bröllop i Italien! Att få fotografera utomlands är en stor dröm för mig! 😃 Kram
www.yasmissy.blogg.se
Johanna Utterberg,
Så bra inlägg och tänk vad mycket du fick vara med om i år som du inte hade en aning om innan!! 😃 Och bästa du, är så glad och tacksam att du köpte min julkalender när jag lanserade den!! <3
johannautterberg.se
Sara,
Så kul inlägg 😊
aamaziing.se
Matilda Berlin,
Men guuu vilket kul inlägg!! Så roligt at läsa om just sånt som man inte riktigt förväntar sig =) KRAM finaste <3
matildaberlin.se
Celine,
Åh såg också Harry Styles i år, vilken jäkla artist han är!
nouw.com/celinelundqvists
enna,
Så många härliga händelser under 2018 😊
sayyeastofashion.blogg.se/
Det är helt sjukt vad underbart att jag hunnit med stora händelser som jag inte visste skulle komma! Och jag är tacksam att du hade en julkalender! <3
beattriicee.se
Det var verkligen helt magiskt, det är en dröm!! 😊
beattriicee.se
Tack!! <3 Det är verkligen så kul!!
beattriicee.se
http://siliiins.blogg.se,
Läckert!! 😃
None