HÄNDELSER AV JUNI MÅNAD

Summering
Känns som den här månaden har varit väldigt lång samtidigt som den varit kort. Det kan vara för att jag hunnit med massor med saker eller för att jag stressat och knappt varit ledig under månaden. Här är några av alla händelser som jag hunnit med under juni månad som jag inte berättat om i bloggen!Helgen innan jag lämnade Stockholm så passade jag på att besöka Sofia. Vi hade snackat om en tacos-kväll väldigt länge med ett stort sällskap men det är svårt att boka eller planera när alla har fullt upp så vi bestämde oss för att köra en tacos-kväll själva först. Väldigt mysigt!

Avslutade min första praktikperiod som jag hade hos Studio CA. Det känns verkligen tråkigt att behöva lämna gänget när man kommit in i deras vardag och känns som en i gänget. Men jag är tacksam för den praktikperioden hos Studio CA. Vi avslutade dagen och hela praktiken med chokladtårta och champagne!

Totalt 15 olika leveranser och deadlines blev det efter Mallis resan. Känslan av att bara släppa allt och vara färdig med alla olika leveranser kändes helt underbart och är galet stolt att jag inte missade någon deadlines för att jag hade så mycket annat att göra under tiden bilderna skulle levereras och vara färdiga!

Lämnade Stockholm för att åka hem till Gotland på heltid under sommaren. Blir något besök till Stockholm men ska vara på Gotland så mycket jag bara kan.


Direkt när jag kom till Gotland tog det inte många dagar innan det blev en beställning på sushi. Det har blivit ett krav att äta sushi när jag är hemma på ön då jag har min syster som alltid vill äta sushi, i Stockholm har jag nästan ingen som är lika taggad på sushi som jag är. Haha!

Blev även en spontan utgång som blev väldigt lyckad lagom när jag kom till ön!


Midsommarfirandet var väldigt annorlunda detta år. Det blev besök hos min halvsyster och hela hennes familj innan jag åkte ut till landet för att äta middag med mina andra syskon. Senare mot kvällen blev det en runda på stan med Cattis och Johannes där det blev mängder med drinkar. Faktiskt en väldigt bra midsommar!Lagom när jag skulle starta min första vecka ombord på båten och hade umgåtts med så många jag kunde på väldigt kort tid så lyckades jag bli smittad eller var det all min stress så släppte. Dygnet innan jag gick ombord så åt jag mer än 30 olika isglassar för att bli frisk fort men blev inte helt frisk. Trots att jag var sjukt som gick jag ombord på båten och jobbade. Ungefär 5 dagar jobbade jag samtidigt som jag var sjuk.

Under min arbetsvecka och när jag blivit frisk passade jag på att besöka gymmet vi har ombord. Kan man inte gå av båten för att springa så får man gå till gymmet.


Det gör fortfarande ont i hjärtat att mer än hälften av mitt gäng har varit tvungen att byta båt den här säsongen. Känns inte alls lika tryggt länge och jag kämpade verkligen för att få tillbaka gänget men det gick inte. Tur att vi jobbar samma veckor och kan spendera tid tillsammans under friveckan, lycka!!!

Under min frivecka så hjälpt jag Johanna med sin nya butik som har öppnat och är megafin. Så har ni chansen att besöka hennes butik så gör det (!!!) Under veckan som vi spenderade tillsammans så flyttade vi alla varor från en byggnad till en annan byggnad, spelade in en film, fotograferade och spenderade en flera kvällar tillsammans hemma i hennes soffa. Det var en intensiv men rolig vecka med att se mer inblicka i hennes företag!


Min frivecka gick väldigt fort och helt plötsligt blev det en ny vecka ombord. Den här jobbveckan har varit blandade känslor med mega mycket händelser, motgångar och trötthet. Vet inte riktigt vad som hände den här veckan, men nu har jag frivecka igen och jag ska få vila!
Här är filmen som jag skapade åt Johanna Utterbergs företag StyleMood

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

Jasmine,
Vad snäll att du hjälpte Johanna, både med flytt och inspirerande video. Svar: Tack för din kommentar. Kram
rosanatt.blogg.se
enna,
Kul att ni ändå kan umgås även fast ni inte jobbar ihop, förstår att det kan vara lite jobbigt 😊
sayyeastofashion.blogg.se/
Julia,
Så mysig månad!
nouw.com/juliafalten
NICOLE,
Låter inte bra med för mycket stress, men många fina stunder också
nouw.com/nwistrand
Lena,
Så mysigt att kunna spendera tiden på Gotland. Otroligt vackert är det där!
theleenaelisastory.wordpress.com
Det var super kul att hjälpa henne!
beattriicee.se
Ja men det hade jag verkligen! ❤️
beattriicee.se
Älskar att få vara hemma! ❤️
beattriicee.se
Ja men det är underbart att vi iaf kan umgås!
beattriicee.se