HÄNDELSER AV JULI MÅNAD

Summering
Hur kan den här månaden redan vara helt slut? Jo för jag spenderar två veckor ombord på båten och två veckor i land så jag hinner inte med så mycket äventyr som jag faktiskt hade hoppas på. Men här kommer månadens summering på vad som hänt, alltså saker som jag inte berättat om tidigare i bloggen!

I början av månaden skulle min lillebror konfirmera sig i närheten av Nyköping så vi alla syskon packade bilen och åkte hela vägen till Stockholm mitt i natten. Vi åkte hem förbi mig och somnade på golvet några timmar innan vi gav oss vidare till Nyköping. Konfirmationen var väldigt fin och hela middagen efteråt också, är så stolt över min lillebror. Var så lycklig att vi syskon var samlad för det händer inte ofta, så den dagen var bland dom bästa på länge.

Stannade kvar i Stockholm två dagar och en av dagen var jag assistent för Olivia Jeczmyz som är en fantastisk fotograf. Kommer få hänga med henne mer i höst när jag har praktik men jag var väldigt tacksam att jag fick Assa henne innan praktiken börjat. Är så nyfiken att se slutresultatet från detta jobb!

Hunnit med att jobba ombord på båten två veckor och en av veckorna var bättre än den andra. Tufft när vi inte haft tillräcklig personal ombord, otrevliga passagerare som bara vill klaga och extremt korta hamnuppehåll då vi ska hinna städa hela båten på 20 minuter. Det har även varit problem med våra båtar i sommar men vi kämpar som galningar och stressar medan alla som åker med oss klagar. Inte konstigt att det blir dålig stämning när man stressar och kör 200% varje sekund utan att andas. Förra veckan var bättre för då hade jag min älskade Cattis ombord på min båt och hon förstår mig, stöttar mig och hjälper till med allt som behövs. Så jag är så tacksam att vi fick jobba en vecka tillsammans och speciellt den här veckan som var tuffast. Nu en vecka ledighet och sedan sista veckan för säsongen!

Varje frivecka vi har, alltså våran lediga vecka så ser vi till att fixa en fest tillsammans med all personal som är ledig. Jag har hunnit med två onsdagsfestar med mina kollegor och det är verkligen så mysigt. Bara hänga med kollegor, prata, dricka och sedan en bra utgång. Älskar att hänga med mina kollegor när man inte befinner sig ombord på båten. Det blir en helt annan känsla när man inte befinner sig på jobbet! Förra veckan när jag var ledig passade jag på att njuta delux för att jag insåg att jag inte gjort något under sommaren. Så tvingade med mina två syskon till stranden och det var första gången i år vi var på stranden och badat har jag inte gjort ännu. Tycker inte vädret varit bra när jag varit ledig och tycker det är konstigt att jag aldrig hinner med att hänga på stranden mer än en gång varje sommar. Vi bestämde oss även för att njuta delux med att äta sushi och glass tillsammans!
Bara på en vecka så lyckades jag besöka Gutekällaren tre gånger och det var verkligen tre bra utgångar med olika sällskap. Brukar alltid undvika att vara ute under stockholmsveckan för att jag har dåliga fördomar om den veckan så blev jag överraskad nu när jag var ute tre gånger under samma vecka och träffade nya personer. Gute har även levererat grymma artister och den bästa måste nog vara Anis när jag stod i två timmar längst fram med min syster och dansade konstant. Hämtat min elsparkcykel som jag fick av ett företag som jag hjälpte att fotografera åt. Har inte hunnit med att åkt mer än tre minuter då jag enbart var i Stockholm en kort stund. Har tidigare inte åkt så ska bli spännande att komma tillbaka nu efter sommaren och få åka lite mer.
Sett på Cirkus, det blev väldigt spontant men jag är förvånad om hur bra det var. Vet inte hur många år jag undvikit att gått på cirkus men det här året gick jag och blev överraskad hur bra det var. Vi som var äldre skrattade mer än barnen gjorde som satt under cirkustältet den kvällen. Hängt med min lillasyster extremt mycket för att jag bor hos henne men också för att jag missade hennes 20 årsdag. Tyvärr så var jag tvungen att jobba så det kändes verkligen jobbigt att missa en dag som är viktig för henne. Men vi har hunnit med utgångar, tacosmys, promenader och massor av sena kvällar då vi snackar.

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

Hilma Eklund,
Låter som det varit en mysig månad! Kram fina du 😊 <3
www.nouw.com/hilma
Josäfin,
Är så hungrig medan jag läser så fick sån craving på sushi nu! haha 😃
jossanamigo.blogg.se
Jennifer,
Ser ut att ha varit en bra månad 😃 Kul att se 😃
jennifermarie.se
Sarah,
Du gjorde helt rätt i att njuta när du var ledig 😊 Najs att det kom bra artister och det är alltid kul att träffa nytt folk 😊
CheerSarah.devote.se
Hilma Eklund,
Vad mysigt med tacomys! Håller med om att juli verkligen gick såååå fort! <3 Kram!
www.nouw.com/hilma
Haha, förstår verkligen det!
beattriicee.se
Verkligen! Kram <3
beattriicee.se
Haha, förstår verkligen det!
beattriicee.se
Men verkligen!!
beattriicee.se
Men gud vad mysigt med Italien!! Förstår verkligen att du hade det underbart!
beattriicee.se