Han stal mitt hjärta. Killen med ett hjärta av guld.

Sömnlösa nätter, inga lediga dagar och helt förvirad var jag. En bra förklaring på min sommar. Vardagen bestod bara av jobb och det absolut sista jag trodde skulle hända var att bli kär i någon. Men titta, vad hände!? Jo jag blev kär.

Killen jag är löligt kär i spenderade sommaren här på ön för att jobba en säsong. Redan i slutet av juli åkte han hem till Stockholm för att plugga. Vi bor flera mil ifrån varandra. Distansförhållande har både bra och dåliga sidor. Visst är det jävligt jobbigt att vara ifrån varandra och att sakna varandra, men samtidigt är det väldigt bra att sakna varandra.

Höstvädret börjar krypa fram och mina kläder börjar sakta lämna garderoben. Älskar hösten. Att spendera dagarna med en kopp te, tända ljus och myskläder är något jag gillar starkt. Kallt brukar inte vara min grej men med myskläder så kvittar det.

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

amanda,
ha en bra fortsatt dag!
liindstrand.blogg.se
Sara,
Så underbart fint!
saranova.blogg.se
Elin,
Det är sådär, själv?
elinkristensson.blogg.se
Hoppas det långa avståndet inte förstör mellan er bara 😊
pinkpiercing.blogg.se
Victoria,
Var himla gott 😊 Förstår hur du känner dig. Jag & min sambo startade vårt förhållande med att dejta på avstånd (32mil) sen blev vi ihop med lika många mil ifrån varann. Nu 5.5år senare är vi sambo & bor i hus. 1.5år efter att vi blev ihop åkte han till Afganistan i 6månader för FN tjänst så ett distansförhållande bevisar verkligen hur man känner för varann 😊
impalaa.blogg.se
yasmine mamma till dennis,
ha en fin lördag kraam
www.yasminegill.blogg.se
AW - Fotograf,
Ja, jag älskar det! 😃
megapixeln.se
Sessie?????????,
Hur ofta kan du träffa din kille?:)
sessie.se
Fatima Krantz,
Måste hålla med, det är skönt att träffas efter all längran men ibland är det bara fruktansvärt jobbigt att sakna. . !
thefashiontist.blogg.se/