HAN ÄR MIN, BARA MIN!

Fotoalbum

365 dagar senare eller om man ska vara punktlig och räkna med skottåret är det 366 dagar senare.

För mig var inte Jonathan helt okänd och jag var inte okänd för han heller. För ungefär 10 år sedan hängde jag väldigt mycket med några av hans vänner men också hans bröder, så vi har träffats och hälsat på varandra några gånger. Men det var under förra året vi faktiskt började prata med varandra på riktigt. Tinder var något jag aldrig skulle ladda ner men det gjorde jag tillslut ändå för att jag ville få en egen bild av appen. Hade inte hört positiva saker om appen tidigare och därför var planen att inte dejta någon via appen. Tror jag hade totalt 10 matchningar vilket var 80% människor jag redan kände eller hade träffat i verkligheten. För exakt ett år sedan plingade det i telefonen och ett meddelande av Jonathan syntes på skärmen efter någon timme att jag svepet höger på honom och fått en matchning med honom.

Vi har haft kontakt dagligen sedan matchningen, vissa dagar mer än andra. Han bor på ön och jag var bosatt i Stockholm som ni kanske redan hade koll på. Under hela sommaren var jag hemma på ön men då hade vi inte planer att träffas och under hösten när jag var hemma på besök ville vi träffas men jag var fullbokad med olika projekt inför min examen. Vi båda arbetar på samma jobb men ändå har vi aldrig lyckas hamna på samma båt eller pass, det är sjukt eftersom jag jobbat där många säsonger.

I vintras avslutade jag min utbildning och flyttlasset gick direkt till Gotland medan jag åkte till Thailand så det var inte förrän i januari som vi faktiskt träffade varandra för att ta en fika. Nio månader senare efter vi haft kontakt med varandra dagligen så träffades vi utan hinder. Vi har hängt med varandra varje dag sedan årsskiftet förutom när han eller jag varit tvungna att jobba. Det kanske kommer som en chock att jag träffat någon och jag förstår er, jag förstår även mina vänner som knappt vet vem killen är men jag föll snabbt för honom och passade på att bara leva i den stunden istället för att berätta. Älskar att vara i hans närhet och att jag har träffat honom. Älskade Jonathan, du är min!

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

Hannativeskog
Hannativeskog,
vad fint inlägg ta vara på varandra ❤️
nouw.com/hannativeskog
beattriicee
beattriicee,
Johanna Utterberg ,
Alltså ja ja ja ja ja!! <3 Kan bara hålla med ovanstående, så fint skrivet av dig och jag är SÅ GLAD för din/er skull darling!!! <3 Vackrast är kärleken och så underbart när man är sådär nykär. PUSSSS I miss you!!!
johannautterberg.se
beattriicee
beattriicee,
JAAAA!! 😍😍 Men tack hjärtat!! Det är så underbart att vara nykär eller kär överhuvudtaget!! Miss you tooo!!! ❤️
nouw.com/beattriicee
caicais
caicais,
Åh vad gulligt och fint skrivet!
nouw.com/caicais
beattriicee
beattriicee,
Emmamehrali
Emmamehrali,
Sååååå himla fint 💕💕💕
nouw.com/emmamehrali
beattriicee
beattriicee,
Tack!! 💛💛
nouw.com/beattriicee
Emma Engström,
Kikar in och hoppas allt är bra med dig Beatrice! <3 KRAM
nouw.com/emmaengstrom
beattriicee
beattriicee,
Tack älskade du!! Det är bra med mig och dina ord värmer!! 💛
nouw.com/beattriicee
corneliakarlsson
beattriicee
beattriicee,
Åh 💗 grattis till er!!
goforfit.se
beattriicee
beattriicee,
Men tack!! 🧡
nouw.com/beattriicee
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Morrn fina du, hoppas verkligen allt är bra med dig?! KRAM <3
nouw.com/emmaengstrom
beattriicee
beattriicee,
Bästa du!! Det är bra med mig! 💛
nouw.com/beattriicee
Josäfin,
Så himla fint inlägg!! ♥
jossanamigo.blogg.se
beattriicee
beattriicee,
Yasmine ,
Så fint inlägg, så glad jag blir för er skull! Kram ❤️
yasmissy.blogg.se
beattriicee
beattriicee,