GOTLANDS FAVORIT BUTIK!

LIFESTYLE

-

Hemma hos mig kan man hitta produkter, dem flesta produkterna kommer ifrån hennes julkalender som hon skapar. Tredje året i rad hon säljer julkalender men tyvärr är den redan sluttsåld men då finns hennes adventskalender istället!!

Känns som jag tjatat väldigt mycket om StyleMood som min bästa vän har skapat men inte tillräckligt, här kommer ett inlägg speciellt till @artibus men också till alla andra som var nyfikna när jag delade med mig av bilder ifrån butiken!

Företaget som heter StyleMood är skapad av min älskade vän Johanna som också har en blogg där vi lärde känna varandra ett halvår innan hon startade företaget. Hösten 2015 startade hon sitt företag med en butik och 1,5 år därefter kom webbshoppen upp. Under åren har butiken utvecklas och i somras kunde man hitta hennes butik på två ställen här på Gotland. Vi är inte bara vänner utan vi samarbetar också. Bilder har vi skapats mest tillsammans men också våra två filmer som jag älskar. Film 1 och film 2.

StyleMood säljer inredning men man kan även hitta annat än inredning. Hon skapar även skåp, sängbänk och sidobord. Butiken finns på Gotland i Västergarn där den har öppet varje helg nu under hösten. Under sommaren har den öppet varje dag och då finns det även en butik i Ljugarn. Kan ni inte besöka butiken kan ni alltid kika in på webshoppen och följ hennes butiken på Instagram där dem uppdaterar om nya produkter, öppettider och evenemang som sker med mellanrum.


KÄRLEK BEATRICE

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

Frozenvanilla
Frozenvanilla,

Så fina bilder och härlig inspo! 😊

nouw.com/frozenvanilla
Norailona
Norailona,

Superfina bilder!!😍

nouw.com/norailona
IP: 82.99.3.229