Göteborg - del två

Dag fem, den 29 Februari - Dagen började med en shopping runda med Emma i Nordstan, vi åt även lunch tillsammans och hade en egen tid medan grabbarna kunde få vara för sig själva. Efter flera timmar i Nordstan åkte vi hem och tog det lungt. Under kvällen kom Jonathan på besök och vi såg Big Brother, vi gjorde inte så mycket mer den dagen.
Dag sex, den 1 Mars - Vi köpte pastasallad och gick mot slottsskogen för att ha en liten picknick. Vi gick inte så långt in i skogen innan vi blev vrål hungriga och började äta. När klockan började bli rätt mycket började vi promenera mot Nordstan för att köpa ett par byxor till Christoffer. Senare mot kvällen var vi på middag hemma hos Kevins och Christoffers mormor, det blev en god mat och en god efterrätt. En perfekt torsdag kväll skulle jag kunna kalla det, riktigt mysigt!
Dag sju, den 2 Mars - Den sista dagen i Göteborg, jag började dagen med att packa och sedan följa med Madeleine ner till Nordstan. Vi skulle gå till affären chilli och köpa några saker som jag letat efter länge, det blev en bra stund med henne. Senare under dagen gick jag och Christoffer till sklottsskogen igen, eftersom jag ville se mycket mer än vad vi gjorde dagen innan. Vi gick runt i slottsskogen i två timmar, därefter gick vi hem för att äta mat och umgås med familjen Zackrisson.

När klockan var 19:30 igår skulle jag få uppleva något jag aldrig gjort i hela mitt liv. Jag skulle få flyga flygplan för första gången. Innan jag skulle gå på flyget var jag riktigt nervös, men det blev bättre när jag tänkte att jag hade med mig Christoffer. Att flyga är något jag kommer göra ofta, älskar att flyga och vilken upplevelse. Under hela resan satt jag och kollade ut genom fönstret, jag ångrar inte att jag flög på kvällen för det var riktigt häftigt. En känsla som jag inte kommer kunna förklara klokt.

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

~ L I N N ~,
Yeah hehe! 😊
linnhahne.blogg.se/
fanny jönsson,
sv; Jag åt nyss 😊
kram !
fanniiieee.blogg.se/
LINNEA,
ska sätta mig i soffan och spela 😃
liinneaelisabetpyrro.blogg.se/
~ L I N N ~,
Publicerar inte du dina kommentarer? =)
linnhahne.blogg.se/
Hanna Håkansson [ Foto ],
haha ah 😊
hkansson.blogg.se/
Ina?,
Gör mig en tjänst och sluta kommentera på min blogg!
knaset.blogg.se/
Alexandra Pallin,
sv: haha fett coolt. 😋
alexandrapallin.webblogg.se/
Alexandra Pallin,
Åh vad trevligt du verkar ha haft! Kan du inte lägga upp lite fler bilder på hon Johanna som du tog kort på, skulle va kul o se hehe^^förresten, Bor hela Christoffers familj i Göteborg? 😊

sv: 😊
alexandrapallin.webblogg.se/
Malin,
sv; bara vara hemma och njuta den näst sista lediga dagen innan skolan börjar igen 😟
malinardstrom.blogg.se/
annatrillaa | fotografi,
du ser ut att ha haft det bra 😊
jag har vatt sjuk men nu mår jag toppen! tycker alltid man känner sig lite extra frisk när man vatt sjuk HAHA

tack så mycket!
annatrillaa.blogg.se/