Göteborg - del ett

Dag ett, lördagen den 25 Februari - Våran resa började på lördagmorgon när klockan var 07:05 gick båten mot nynäshamn. Efter tre timmar på båten kom vi fram till nynäshamn, där vi hoppade på bussen mot Stockholm. Vi hade lite tid att göra något i Stockholm tills vårat tåg gick. Vi åkte tåg i fem timmar för att komma fram till Göteborg, resan blev bättre än vad jag hade tänkt. När vi kom till Göteborg blev det att gå på Johannas barnkalas. Johanna det är min pojkväns lillasyster om ni undrar.
Dag två, söndagen den 26 Februari - Dagen började med att ta en promenad med Emma, Kevin & Christoffer. Vi hade även vår väder den söndagen och vi hade riktigt mysigt ute i det fina vädret. Under dagen var vi även på sjöfartsmuseet, härligt att få lära sig något nytt. Senare under dagen åt vi lunch tillsammans och när det började bli kväll var vi även uppe på ett berg och fikade och hade mysigt. Kort berättat om våran fina söndag tillsammans i Göteborg.


Dag tre, måndagen den 27 Februari - Vi tåg spårvagnen ner till nordstan för att kolla på en födelsedagspresent åt Johanna som fyllde 9 år den här måndagen. Vi hittade ett snyggt halsband, jeans jacka och en fin mössa till henne. Under kvällen kom släkten för att fira Johanna som fyllde år, det blev massor av goda saker under hela kvällen och dagen, riktigt mysigt var det.
Dag fyra, tisdagen den 28 Februari - Under hela den här dagen var jag med Johanna, hämtade henne ifrån skolan och sen tog vi en fotorunda. Massor av fina bilder blev och mysigt var det, inte var det fint väder men det funkade bra ändå. Efter våran fotorunda tog vi med oss Kevin, Emma & Christoffer ut för att ta en fika och mysa lite.

Dom andra dagarna som jag hade i Göteborg kommer upp på bloggen senare. Flera bilder och text kommer även så fort jag har tid och lust, men just nu berättar jag bara snabbt och kort över mina härliga dagar. Hur har ni haft det dom sju senaste dagarna?

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

Emma Sandberg,
sv: åh, vad härligt med gbg =) ah har sätt dina underbara bilder 😉

Jorå det har varit kanon men lite rörigt då vi håller på att renoverar i köket ;P

Krami
priska.blogg.se/
Emma Sandberg,
sv: jao 😉

ha en underbar lördag nu så ska jag återgå till river här i köket ;P

Krami
priska.blogg.se/
Ina?,
Varse 😊

Nej det äre väll inte.. <3
knaset.blogg.se/
Malin,
riktigt fina bilder tar du! 😃
malinardstrom.blogg.se/
LINNEA,
E L I N F E L I C I A S,
fina bilder 😊
elinfelicias.blogg.se/
Alexandra Pallin,
sv: tack så mycket! 😃 fast vi blev tsm på nyår men har inte ändrat på facebook förrens nu haha ^^ Han går ju i samma klass som din totte typ. 😊
alexandrapallin.webblogg.se/
amanda,
fina bilder!

sv: okej vad bra, jo ganska bra 😃
liindstrand.blogg.se/
Deniesé,
Du ser ut att ha haft det riktigt bra och av vad man kan läsa med. 😊 Fin shopping, älskar hörlurarna, funkar så bra! 😊

sv: Hos mig har det varit full upp .. :/
liketolive.blogg.se/
Patricia?,
Nu har jag kikat igenom alla dina Göteborgsinlägg:) Verkar som om du haft det bra:)
patriciac.blogg.se/