GastonLuga levererar som vanligt!

Samarbeten

INLÄGGET ÄR ETT REKLAMSAMAEBETE MED GASTON LUGA


Med rabattkoden 15beattriicee får du 15% på köpet, när du köper en ryggsäck inkluderas även en kostnadsfri plånbok Börs. Koden är giltig i 90 dagar och det är perfekt att passa på att köpa en väska inför hösten!


Ett snyggt fack på framsidan av väskan / materialet på baksidan av väskan som gör det otroligt bekvämt att ha på ryggen!

Gaston Luga är inget nytt företag här på bloggen, för snart tre år sedan hade vi ett samarbete och nu är det på tiden att det sker igen eftersom min tidigare väska börjar bli sliten. Gaston Luga har bra kvalité på sina väskor, dem håller flera år men jag blir helt besatt och använder den dagligen att den blir utsliten som allt annat. Det är något speciellt med den här väskan för jag fastnade direkt för den när jag såg den på hemsidan. Designen, färgen, funktionen och alla bra fack gör mig helt lycklig. Brukar inte vara den som gillar ryggsäck men Gaston Luga lyckas verkligen med att skapa en bra väska för ryggen. Kommer gå runt med väskan konstant och förutom det så måste jag påpeka att det finns inget negativt med väskan.

Väskan har ett vadderat laptopfack som passar perfekt för mig då jag har med mig datorn hela tiden. Något som jag också älskar är att väskan är gjort av vattentät material, hur underbart? Alla snygga små detaljer gör att jag bara älskar väskan mer. Rekommenderar verkligen väskan för er alla då den levererar och leva upp till alla förväntningar!


kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer