FYRA SAKER DU INTE VISSTE OM MIG

Beatrice JakobssonCanon EOS 5D Mark II + Canon EF 50mm f/1.4 USM

• Om jag skulle ge upp drömmen om att bli fotograf skulle jag lätt kunna bli psykolog eftersom jag har väldigt lätt att lyssna och prata med människor. Eller skulle jag vilja hänga med Nev och Max i Catfish, är besatt av programmet och har varit det i flera år men ännu mer det sista året. Tur att dom släppte en ny säsong i söndags för att jag har tröttnat på alla andra avsnitt som redan finns. Jag skulle lätt kunna passa in som detektiv/stalker, en av mina drömmar.


• Brukar nästan alltid svara i telefon när det ringer men när det gäller försäljare så går det inte att avbryta eller tacka nej. Så jag brukar alltid lyssna på dom i några sekunder och därefter klickar jag försäljaren och sedan blockar jag nummret. Kanske inte så snällt men jag klarar inte av när dom ringer utan att jag får avbryta eller tacka nej för erbjudandet. Plus att dom ska inte behöva ringa sent på kvällen utan att behöva fråga om jag har tid.

• Tycker det är väldigt mysigt att laga mat tillsammans med någon även fast jag inte är speciellt bra på att laga mat. Men att laga mat själv är det tråkigaste jag vet och det kan vara ganska jobbigt när jag bor själv och måste fixa mat. Ska jag laga efter ett recept kollar jag 8 gånger på en ingrediens, väldigt osäker.

• Senast jag tränade regelbundet var för fem år sedan men nu har jag hittat min träning som passar mig perfekt. Har börjat simma, det är väldigt skönt och avkopplande samtidigt som jag tränar. Eftersom det är mycket som händer i min vardag kan det vara skönt med något mer avkopplande.

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

JoJo,
vad kul att få veta mer om dig och så roligt att du har hittat en träningsform som du gillar så mycket! 😃
nouw.com/rockdoll
Fanny,
haha tror också jag hade kunnat bli psykolog.. alla vänder sig till mig när det är något så något rätt måste man ju göra 😉 Men kul med lite fakta om dig 😃
devote.se/fannymagnusson
Sarah,
freja,
kul att få veta detta om dig 😃
frejamarley.nu
Cilla,
Avskyr telefonförsäljare- vem gav dom rätten att ringa mig i tid och otid. Blir arg nu bara jag tänker på det. Råkar jag svara och är riktigt arg frågar jag om jag kan få deras personliga telefonnummer och ringa dom när dom sitter och äter middag för att fråga om dom är nöjda med räntan på deras lån.
nouw.se/cillaphoto
Tilda Barkselius,
Himla kul att få veta mer om dig!
nouw.com/tildabarkselius
Photo by E M E R E L L A,
Spännande att läsa 😃 Jag brukar aldrig svara då det är ett konstigt nummer 😋
emerella.blogg.se
Så sant, förstår verkligen! Störande att dom alltid ringer och speciellt på kvällen!
beattriicee.blogg.se
Haha, jag vill veta vad jag ville bli när jag var mycket yngre! 😊 Simma är verkligen så skönt!! 😃
beattriicee.blogg.se
Ida,
Brukar också klicka telefonförsäljare, dom ringer nästan alltid olägligt och brukar aldrig vilja ha något som dom vill pracka på mig haha (:
onboards.nu