FOTOTÄVLING - DIN BÄSTA BILD.

Tvspelsweb.se har nu bytt namn till Kamda.se, på kamda erbjuder dom tillexmpel kamerafilter, kamerastativ, kameraryggsäckar, kameraväskor & massor av fler saker. Dom har även en hemsida som heter idiwa.se där du hittar skal & andra saker till mobilen. Välkommen in till dom!
Nu när tvspelsweb.se har bytt till kamda.se tänkte jag dra igång en liten tävling. Temat är "din bästa bild". Tävlingen är sponsrad av Kamda.se och priset är en close-up filter. Jag hoppas att ni vill vara med och tävla, tipsa gärna folk som kanske vill vara med. Lycka till!
Var med i Tävlingen: Gör ett nytt inlägg på din blogg där du valt ut din bild som du vill tävla med. I inlägget ska du länka till min blogg & till det close-up filter du önskar. Sen skickar du en kommentar i det här inlägget med en direktlänk till ditt bidrag. Sedan väljer jag ut 10 bidrag där vinnaren röstas fram.
Regler för att delta: - Bilden ska vara fotad av dig. - Du måste ha en blogg för att vara med. - Du får endast delta med en bild, inget collage. - Ett extra plus om du gillar min facebok sida. (länk) - Ditt bidrag måste vara inskickat senast den 29 September kl. 20:00

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar