Första december, snart andra!

Foto: Beatrice Jakobsson (jag) Kamera: Canon EOS 500D + 28-80mm

Jag försöker få en sak att funka, men det går bara segt och jag får panik för att jag inte klarar av att fixa det. Är det någon som har en macbook och kan rätt mycket om dom? Kontakta mig om ni kan mycket och vill hjälpa mig.

Imorse när jag vaknade var jag inte pigg, men jag kände mig rätt frisk. Men jag vet inte riktigt vad som hände, jag började känna mig dålig och mår ännu lite dåligt. Jag fick ta första bussen hem till min syster och ligga och vila, hon skulle baka så jag passade även på att ta lite bilder. Jag tog det lungt medan hon bakade, hon har vart duktig som hunnit med rätt mycket idag. Medan jag inte gjort något alls eller jo bara vilat, men det behöver jag. Plus att min pappa skulle hämta mig, men tror ni han glömde det?

Det gjorde han jag skriver ett sms där det står ''kom och ät bullar efter jobbet hos Angelica'' Men han hade glömt mig helt, han åkte in på gåren lämnade en vagn och sen åkte han igen. När jag kommer hem säger han, jag visste inte att du var hos Angelica. Varför skulle jag då skriva kom och ät bullar, då skulle lika gärna Angelica skriva det istället för att jag skulle skriva det.

Vad har ni gjort för mysigt den första december?

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar