Försäkring är vuxenpoäng!

Samarbeten

SAMARBETE MED DRULLEFÖRSÄKRING.NU

Handen på hjärtat. Är det något som jag är dålig på när det kommer till vuxenpoäng så är det försäkringar. Både i hemmet, utanför hemmet, försäkring på mig osv. Det har aldrig varit ett stort intresse för mig att förstå sig på det och vem vill lägga pengar på sånt som är oerhört tråkigt? Man brukar tro att det aldrig skulle hända sig själv något eller att just mina saker är odödliga men efter många olyckor utan en försäkring betalar jag nu gärna försäkring varje månad. Tänk att betala försäkringar för ett tryggt hem men även för dina ägodelar, det lät bättre nu än vad det gjorde för 3 år sedan. Skulle aldrig välja bort att betala min försäkring i nuläget. Betalar inte bara för hemförsäkring utan även för drulleförsäkringen som ersätter dina egendom vid olyckshändelser.

Det är inte alltid så att hemförsäkringen kan ta allt och drulleförsäkringen betalar ut upp till 50 000 kronor vid kloka olyckor, så för mig är det självklart som har dyra saker att betala lite extra varje månad för att sen får hjälp när olyckan kommer. Man behöver inte läsa på speciellt mycket om försäkringar och speciellt inte hos drulleförsäkring där dem har lagt upp allt så bra. Egentligen spelar det ingen roll om man har tur eller otur för man vet aldrig när olyckan kommer.

Tänk om något händer min kamera? Eller min utrustning till kameran? Då kommer jag tacka mig själv för att jag betalar för drulleförsäkringen och bara behöver betala för självrisk som är mycket mindre än själva värdet på saken. Det här kan också handla om man tappar sin telefon och skärmen går sönder, du betalar självrisken och drulleförsäkringen hjälper dig sedan med resten. Det finns ingen anledning till att inte betala en försäkring, kommer aldrig förstå hur jag kunde tänka att det var ”dyrt” när något som gick sönder kunde bli så mycket dyrare. Försäkring behöver alla så är du osäker på vad du har, koll upp det direkt!

Tycker verkligen ni ska kolla upp om ni har en drulleförsäkringen som hjälper till upp till 50.000 kronor vid olyckshändelser!

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar