flera viktiga stunder 2011

Alla högtider har verkligen vart en viktig stund för mig, och här ingår nästan allt. Bröllop, Möja, Julafton, födelsedagar, Nyår, Sommarlov, skolan och det finns så mycket mer. Allt kanske inte ingår i högtider, men just nu får skolan och allt annat ingå i högtider. JAg har haft det bra med allt, och ser fram emot alla högtider som kommer att finnas med 2012.

Jag får verkligen inte glömma min blogg, mina läsare och mina besökare. Ni har vart med en hel del i mitt år och jag ser fram emot ett lika bra år, eller nästan bättre. Ni har gjort mycket under det här året och det är jag tacksam för, hoppas ni fortsätter följa min blogg och läsa. Självklart läser jag eran bloggar, men jag kan inte följa alla. Tusen tack till er som har vart med under mitt år och välkomna ni som ska vara med 2012. Ni är helt otroliga, tack!
Min familj och släkt har även också vart något viktigt för mig år. Jag käner att jag fått rätt bra kontakt med mina syskon och andra personer som ingår i min familj. Jag har haft det helt underbart med min familj, mina syskon och släkten. Vi har gjort en hel del roliga saker som vi inte kommer glömma. Det kommer bli ett grymt bra år med er vid min sida!

Nu tror jag att allt finns med som verkligen vart bra det här året, jag kan inte missat något som har vart rätt stort. Allt finns med om man tänker efter, jag har även mött på några problem det här året men det vet jag att det kan man inte komma undan ett helt år, det hade vart helt otroligt. Det har även hänt små saker som jag vet själv men kanske inget som är intressant att läsa. Jag har haft en bra år men 2012 kommer bli bättre, eller jag hoppas att det kommer bli bättre.

Vill ni läsa min andra del om 2011, kolla inlägget under.
Hur har erat 2011 vart och kommer det bli bättre än 2012?

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

MATILDA ROSQVIST 14 ÅR,
Önskar dig gott nytt år i förskott 😃 kram
matildays.blogg.se/
Annika - drömmen om 11 barn,
Hoppas att allt är bra! Jag får passa på att önska dig ett riktigt gott nytt år, dagen till ära 😉
nilssonpettersson.blogg.se/
Rebecca Jansson',
Gott nytt år sötnos! 😊
uttjatat.beldo.se
Linora,
-Svar: Jag ska snart förbreda mig inför nyårs festen. 😊
Vad gör du just nu?
linoraas.blogg.se/
Sv: Okej, mina är att inte spendera så mycket pengar & att satsa ännu mera på bloggen! (;
Gott nytt år! 😃
sskyttefanny.blogg.se/
Bella Davis,
Vad kul 😊 hoppas det blir en lyckad kväll då 😊
Jag ska iväg på bio sen blir det väl fest för mig med tror jag 😊
Ha en rolig kväll en tjejen 😊 Kram
blogg.veckorevyn.com/belladavis/
Z.E.I.N.A.B,
Fin blogg !
Gott nytt år :]
zeinabjawads.blogg.se/
jag visste inte om att du hade så många syskon, jag såg på fb några månder sen men glömde fråga dig, hur många syskon har du? inte dina riktiga va? jag har själv fyra systrar ( de är mina riktiga syskon) hade ingen aning att du hade syskon haha >.<
piecesofmeandmywriting.webblogg.se/
| Yohanna |,
Översta bilden var häftig! 😊
fireflybaby.blogg.se/