fem nya saker om mig?

Jag hatar när man åker buss och så somnar mina fot, den måste nog vara det västa jag vet med bussen. Jag sitter helldre längre på bussen än att mina fötter och hela min kropp somnar. jag klarar verkligen inte av det, och så fort man rör på sin fot gör det så ont att man vill skrika. Eller när man ska gå av bussen, så haltar man halft!

Jag blir irriterad på folk som lägger sig i saker, som om att det hjälper? Vi är nog vuxna för att klara av bråka själva och inte blanda in andra som man gjorde när man var liten. (det här gäller alla bråk!) jag kan även bli sur när folk säger att man inte får göra saker, men dom själva får göra det!

Jag älskar åskan och blixtren, eller iaf så länge jag inte är ensam. Eller skulle jag kunna ha på min data eller lyssna på musik då är det mysigt. Men sitta sjäkv vid ett bord och så är det mörkt det klarar jag kanske inte av. Men annars älskar jag att ligga i sängen och bara mysa med vänner och familj.

Jag hatar när man planerat något så blir det ändringar
, det måste vara det värsta jag vet. Jag hatar när man ska ändra på saker. Visst om det kommer något i mellan, men det händer sällan. Det är alltid någon som ska byta dag, eller något annat.

Jag gillar att åka bil, fast bara om jag sitter fram. Eller om jag sover, och så är det mörkt med lite musik. Det är riktigt mysigt, annars måste jag sitta fram för att jag ska gilla att åka bil. Senaste tiden har det var mycket bil, men då sitter inte jag fram. Då får jag sitta bak och då börjar jag må dåligt istället!

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar