fem inbrott på ett halvår

tidningen i fredags..

I onsdags fick jag veta att det vart inbrott i våran skola för femte gången bara på ett halv år. vi hade just fått tillbaka dom datorerna som var tagna från dom andra inbrotten. hade aldrig låst fast tre datorer, och i onsdags var dom och tog två datorer. dom hade dragit sönder lampan som börjar lyssa, och personalen kom när dom var borta. jag blir alltid lika sur när det händer, nu hoppas jag att dom låter bli att ta vara datorer. den här gången har vi kommit på en till idé, så dom aldrig kommer kunna ta datorerna. tråkigt att det ska ta sån tid och få tillbaka datorerna och allt sånt.

I torsdags var tidningen i skolan och pratade med våran rektor och lärare, och jag har tagit kort i tidningen som ni ser. iaf, i fredags satt jag och läste hela tidningen efter som jag aldrig orkade prata med mina lärare om dom hade hittat någon eller så.. det står iaf i tidningen, att dom hittar två stycken med datorer och tagentbord. så nu var den saken löst, eller vad jag tror iaf. efter alla stölder har vi alltid fått tillbaka datorerna, skönt. hoppas detta inte ska hända igen..

skaff er ett liv, polisen hittar er alltid.
har ni haft inbrott i eran skola någon gång?

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

emelie ?,
tack så mycket! 😃
onlyemeliiie.blogg.se/
Elina,
sv; tack , desamma 😊
Tråkigt dedär med din skola föresten..
efranssons.blogg.se/
Matilda?,
vår skola har haft inbrott en gång tror jag:)
fashionbymatilda.blogg.se/
photograph!,
Maja,
Sv ; absolut! 😟
photoface.blogg.se/
Anna med A,
fixar mig 😊
annaavs.blogg.se/
Anna med A,
Anna med A,
vad gör du? 😊
annaavs.blogg.se/
Fy vad tråkigt! Fattar inte hur människor kan ha liv att göra något sådant som inbrott! :s Själv har vi haft inbrott på ett eftis vid våran skola och de har tagit tv:n 4 gånger (minst) Det är jättetråkigt!

Kram ♥
youknowiidaa.blogg.se/
susy,
har aldrig haft inbrott på skolorna jag gått på men jag har haft inbrott hemma. Så jäkla tråkigt 😟
susys.blogg.se/