ERA FÖRDOMAR OM MIG

Beatrice Jakobsson
Trodde att jag skulle få många flera fördomar och mycket farliga/taskiga fördomar men det fick jag inte. Men det betyder att ni inte har några fördomar om mig alls och känner mig på många olika plan. Här kommer svaren, valde att ta bort fördomar som är mer självklara än andra. "Jag tror att du har mycket dialekt" Ah, det är verkligen sant! För mig är det svårt att höra när jag pratar gotländska eftersom jag är van, men andra kan höra min dialekt innan jag sagt en mening. Behöver aldrig säga att jag är ifrån Gotland för det räcker att prata, vilket jag älskar. Gotländska är så underbart och det har jag otroligt nära hjärtat. Lagom när jag flyttade upp till Stockholm sa jag, när ingen hör min gotländska ska jag flytta hem. Än så länge bor jag kvar och jag älskar verkligen min dialekt. Så detta är en san fördom om mig! "Jag tror att du är väldigt driven, att du vet vad du vill och ser till att det blir så"
Sant! Om det är något jag vill göra så ser jag till att göra det trots att det blir kämpigt vissa stunder. "Du är en riktig perfektionist med många bollar i luften" Perfektionist skulle jag kunna säga är en fördom som stämmer, men bara inom vissa områden, t.ex. bloggen, min instagram, arbetsplatsen och min säng. Många bollar i luften stämmer in på mig till hundra procent, dock är det inte alltid positivt då jag har svårt att avsluta vissa projekt innan jag startar fler och fler bollar i luften. "Att du kanske är lite utav en arbetsnarkoman" Inom mitt yrke skulle jag säga att jag är en arbetsnarkoman, men skulle jag haft ett annat yrke hade det inte vart lika farligt. Känns som jag nästan jobbar hela tiden, trots att jag kommer hem så fortsätter jag jobba med saker som är kopplat till mitt yrke. Jobbar inte lika effektivt hemma men det finns alltid något att göra.
Bild från Rhodos med Humlan "Du är en väldigt seriös person och tar allt du gör på stort allvar" Ah, nästan helt sant. Det beror helt på vilket område vi snackar om. Vissa av mina uppgifterna som jag gjort under tiden jag studerat kanske inte inkluderar det stora allvaret men när det verkligen gäller mina egna arbeten eller något som kan brinna och relatera på så stämmer detta riktigt bra! "Att du är väldigt driven som person och noggrann" Som tidigare så stämmer det att jag är driven och noggrann skulle jag kunna säga att jag är. Jag älskar att strukturera upp saker och det gör mig till en väldigt noggrann person när det gäller projekt, dokument och andra viktigare saker. Blir lätt kopplad som en noggrann och driven person som är egenskapen hos många producenter. "Du är väldigt ambitiös och bestämd. Du gillar även att engagera dig i grupper och sociala event. Jag tror även att du gillar att umgås med dina tjejpolare och att har väldigt roligt tillsammans och delar samma barnsliga humor"
Bestämd är jag verkligen, det kan alla i min närhet intyga om. När tiden finns för grupper och event så engagerar jag mig verkligen, men det händer väldigt sällan då jag inte har mer än 24 timmar varje dygn. Älskar att umgås med mina nära och kära där vi verkligen kan ha exakt samma barnsliga humor som är underbart. "Cool inredningsstil, kreativ lite industri kanske, inte så gulligt liksom" Tycker absolut om inredningsstilen som är lite industri och rustik. Men om jag skulle förklara min inredningsstil så är den stilren med neutrala färger, massor av marmor men sedan kommer den färgstarka sidan in som kan upplevas mer gulligt. Älskar produkter ifrån Stylemood som ni säkert vet men det matchar jag tillsammans med någon färgstark färg typ rosa eller rött. Så jag är mer stilrent, gulligt och modernt än den coola inredningsstilen som är mer industri och rustik.
Produkter finns hos Stylemood "Du har snuskigare humor än folk tror" Hahaha, älskar den här fördomen Johanna. När man får lära känna mig i verkligheten så kommer självklart min galna sida upp men också min snuskiga humor. "Du säger vad du tycker. Bra egenskap för det gör att du är ärlig" Om det är något jag fått hört av mina klasskamrater och personer i min närhet är att jag verkligen säger vad jag tycker oavsett om det är fel eller rätt. Vem bestämmer om det är rätt eller fel? Jag är oftast den som ska ha en egen åsikt och går mot vinden istället för att säga samma sak som andra för att inte få skit. Jag tål verkligen inte att bara stå och lyssna, får andra säga vad det tycker så ska jag också få göra det. Jag är full av åsikter och säger mer än gärna vad jag tycker. Så JAAA, detta är sant! "Jag tror att du har mer åldersnoja än mig" Ah, det skulle jag lätt kunna säga att jag har utan att skämmas. Både jag och Johanna som skrev detta påstående är lika gamla och jag skulle lätt kunna säga att jag har mer åldersnoja men det är mycket pga att jag hade räknat med att jag skulle hinna så mycket mer innan jag blev 25 år. Satt upp för höga mål när jag var yngre.
"Du är målmedveten, driven och kanske lite blyg" Målmedveten och driven är två egenskaper jag absolut har men det beror helt på vad det gäller. Vissa grejer är enklare än andra. Skulle inte säga att jag är så speciellt blyg men när jag träffar folk för första gången så kan det upplevas som att jag är blyg men det är mer för jag vill känna av den andra personen innan jag öppnar mig.

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

Jeanette,
Men vilket roligt inlägg! Verkligen så kul att läsa 😊
nouw.com/jeanettek
Angelica,
Så roligt att få läsa om fördomarna stämde eller ej 😊
angelicawahlin.se
Vad kul! 😃
beattriicee.se
Vad kul att du gillade det! 😊
beattriicee.se
Superkul att du gillade att läsa inlägget! 😊
beattriicee.se
Hahaha, jag älskar den fördomen som du skrev. Sååå bra att dela med sig av! 😉
beattriicee.se
Heléna,
Jätteroligt att läsa om de olika fördomarna och dina svar! Alltid roligt med återkoppling Kram fina du
helna.blogg.se
Julia,
Så roligt inlägg, älskade denna idé!!
nouw.com/juliafalten
Vad kul, det är verkligen så kul att se vad andra tror!!
beattriicee.se
Men visst är det, super kul med återkoppling! 😊
beattriicee.se