ERA FÖRDOMAR OM MIG

Lovade att jag skulle publicera inlägget trots att jag inte fick så många fördomar, tog även med några fördomar från mitt förra inlägg som gjordes för ett år sedan. Känns som ni bara har bra fördomar som stämmer in vilket är skönt!

”Uppfattar dig som snäll, omtänksam, kreativ och gillar att ha många bollar i luften”

Snäll, omtänksam och kreativ är tre av mina egenskaper när jag ska förklara mig själv som person så det stämmer hela vägen ut till fingertopparna. När det gäller att ha många bollar i luften så är det både ja och nej, ibland kan jag hata det för att jag kan lätt få ångest och ibland så älskar jag det. Allt beror på vad det är som sker runtomkring mig.

”Sprudlande människa med härliga idéer och mycket kunskap”

Älskar att leta inspiration så det blir lätt att det kommer mycket idéer så där kan jag också hålla med om att det stämmer. När det gäller kunskap så beror det på, ibland sitter jag på noll kunskap och ofta kan jag vara osäker på mig själv om jag verkligen sitter på rätt kunskap men när jag skapar mina inlägg så har jag mycket kunskap om det jag pratar om!

”Du är en positiv människa”

Det här är ganska klurigt, jag skulle absolut säga att jag är en positiv människa men inte den här positiva människan som absolut ALDRIG får vara negativ. Skulle aldrig kunna vara positivt fullt ut, måste få klaga och vara negativ ibland också.

”Att du är en person som gillar att ha det mesta planerat och kan tycka det är jobbigt om det inte blir som du tänkt”

Jaaaaa, älskar att ha det mesta planerat och kan absolut tycka det är jobbigt om det inte blir som jag tänkt men då ska det handla om stora planer som är planerat i flera veckor/månader eller något riktigt speciellt.

”Tror du är en person som aldrig vill se en människa utanför och försöker få alla att känna sig delaktiga”

Tycker det är jättejobbigt att se andra människor vara utanför då jag själv var det i yngre ålder, så absolut försöker jag få alla att känna sig delaktiga trots att man kanske inte klickar på alla plan men det finns en gräns för mig. Finns ingen idé att försöka få med folk som bara är otrevliga, osociala och griniga för att man gör ett försök. Men annars stämmer det bra!

”Du är väldigt trygg i dig själv”

Nej inte så trygg som jag vill vara, men jag jobbar på det även fast det går väldigt segt.

”Du är varm och genuin person som tror gott om dina medmänniskor och inte dömmer personer lätt”

I dem flesta fallen tror jag gott om mina medmänniskor och dömmer inte personer speciellt lätt men det händer att jag dömmer personer men det är efter ett par chanser så det anser jag ändå vara "okej"

”Du är en perfektionist som vill att ditt arbete ska bli perfekt innan du visar upp det”

Skäms nästan när jag ska svara på detta för att jag vill ha allt perfekt även fast det inte blir så perfekt som jag hade önskat. Har släppt på vissa spakar och vågar visa upp saker som jag är mindre nöjd med men det är väldigt jobbigt. Kan även tycka en sak är perfekt och efter jag visat upp det kan jag känna att det inte alls var perfekt, haha!

”Du tänker mer på andra än dig själv och har få men nära vänner”

Tänker väldigt mycket mer på andra än mig själv förutom på min blogg för där vill jag har fokus på mig. När jag var yngre hade jag flera vänner men i dagsläget har jag färre vänner men väldigt nära vänner så det stämmer väldigt bra!

”Jag tror du är väldigt snäll, till och med för snäll”

Ja, ja, ja! Detta är något jag även snackat öppet på min blogg. Jag är för snäll och ibland kanske jag inte alltid säger nej när jag vill. Försöker sätta ner foten oftare men då kan jag upplevas som "dryg, tråkig eller dum" och det är inte så kul!

"Du bakar för att du har tråkigt, sant?"

Ja, det gör jag. Pandemin gör mig galen och jag är inte den personen som älskar att stå i köket. Baka är inte min grej eller att laga mat fast att jag vet att det inte smakar dåligt utan det är bara jag som trycker ner mitt självförtroende egentligen.

”Du föredrar hemmakvällar mer än utekvällar”

Om jag måste bestämma en av dem så gillar jag att hellre sitta hemma men sedan älskar jag att gå ut för att ta något glas med ett litet gäng. Och någon gång måste jag ge mig ut för att dansa, älskar att dansa även när jag är nykter. Brukar ofta gå ut nykter för att folk tror man är full ändå men jag föredrar hemmakvällar mer än utekvällar i dem flesta fallen.

”Du har lätt att för att vara tillmötesgående mot andra”

Har faktiskt inte så mycket mer än att säga att jag har lätt för det!

”Du är både introvert och extrovert på samma gång”

Gjorde faktiskt ett test för inte så länge sedan och då pekade allt på att jag var introvert men jag skulle säga att jag är båda två!

”Tror du tycker om att umgås, men inte mingla bland främlingar”

Haha, känner mig så obekväm att mingla med främlingar för jag vet inte hur dom tänker. Älskar att träffa nya personer men är så rädd för att vad folk ska tycka om mig så jag umgås hellre än att mingla med främlingar, så rätt!

”Du säger vad du tycker, du är inte rädd för att ha en egen åsikt”

Oh nej, jag är absolut inte rädd att säga vad jag tycker. Jag älskar att att ha en egen åsikt och står för den trots att jag i många fall kanske väljer "fel" åsikt men jag mår faktiskt bättre att säga min egna åsikt än att hålla med alla andra.


kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

emmeliesehlin
emmeliesehlin ,

Har lääängtat efter detta inlägg och känner igen mig i ganska mycket av det du skriver. Hemmakvällar for the win men ett glas ute är så härligt med! Och jag är likadant med att mingla om jag inte har druckit, då kommer den riktigt sociala emmelie fram😂 kram❤

nouw.com/emmeliesehlin
carroat
carroat,

Åh vad roligt att läsa! Du verkar vara en så himla fin tjej! ❤️

nouw.com/carroat
LouiseEdling
LouiseEdling,
Vilken rolig idé på inlägg! SÅ kul att få läsa också <3
nouw.com/louiseedling
Enna,

Så kul att få läsa! Speciellt att mycket stämde in på dig <3

sayyeastofashion.blogg.se
linndossing
linndossing,

Så kul att läsa sånt här och lära känna personen bakom bloggen ännu mer! Kram

nouw.com/linndossing
Hilma
Hilma,

Åh jag älskar att läsa sånt här! Så himla intressant <3 KRAM

nouw.com/hilma
hilmak
hilmak,

Kul att läsa! Också kul att ”mina” verkar ha stämt 😘 tyder på att jag fått en hyyyfsat rättvis bild av dig som person kanske?❤️

nouw.com/hilmak
beattriicee
beattriicee,
Ja det har du verkligen fått!! 😘
nouw.com/beattriicee
nellielillskog
nellielillskog,

Så roligt att läsa sånthär!

nouw.com/nellielillskog
Dreamandcreativity
Dreamandcreativity ,

Oj, det trodde jag inte!

nouw.com/dreamandcreativity
Ingajohansson
Ingajohansson,

Trevlig läsning

nouw.com/ingajohansson