En underbar kväll med dom här grabbarna!

Foto:Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 70-300mm

Bild nummer ett är på Kevin, bild nummer två på min pojkvän och nummer tre är på Tim. Nu är jag hemma på landet igen, efter runt tre timmars buss resa. Skönt att vara hemma igen, ikväll blir nog planerna att kanske träffa mina grannar eller blir det att hämta dom sista sakerna i vårat andra hus. Kom även på att vi bara har våra mobilt bredband ännu, internet kommer på torsdag tror jag. (men jag ska försöka blogga, så mycket jag kan och har internet)

Igår var jag på våran fotoutställning, med några i klassen det var riktigt mysigt. Och jag är riktigt nöjd med dom där timmarna där, efter åkte vi på lite barnkalas. (min lillrbror hade barnkalas) När vi kollade på klockan insåg vi att vi bara hade lite tid på oss att ta oss in till Visby om jag skulle hinna med bussen. Vi kom precis, innan bussen gick från Visby ut till Lärbor.

Vad gjorde jag hela kvällen? När jag kommer ut till Lärbro, fick jag träffa min pojkvän och fick även träffa hans bror för första gången. Hel skön grabb, jag gillar han riktigt mycket och han är otroligt trevlig. Kevin, Christoffer plus deras pappa, Tim och jag tog båten ut för att grilla på ett ställe. Där var vi ett tag, efter vi vart där åkte vi hem och tog det lungt. Somnade rätt sent igår, men det är inte lätt när det bara blixtrar och åskar plus att det regnar. Men jag tyckte det var riktigt mysigt, vi hade som sagt riktigt roligt, orkar inte berätta allt för då blir det bara mer text och jobbigt att läsa.

Vad gjorde ni igår och vad har ni gjort idag?

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

johanna,
linneafalk,
SV;hhihi<3
Åh vad härligt! 😊 Nästan ingenting ska peppa inför imorgon! 😃

Vad har du gjort idag då ? =D kram!
linneafalks.blogg.se/
MYMiC,
waah gud vad härligt det lät då 😃
mymic.blogg.se/
linda,
japp , vad ska du hitta på sommar lovet ?:)
lindakhazal.blogg.se/
clara,
sv; hmm.. det var synd! men jag kommer ihåg dig 😊
clarat.webblogg.se/
anna,
sv: nu är ja tillbaka igen 😃!

hur är de 😃?
annamarialarssson.blogg.se/
Lisa ,
Länge sen nu sötan! hur mår du?<3
kram
raawhr.blogg.se/
anna,
sv: ja 😃!

´åh najs de 😊

nja ja har ont i halsen >.< mend e får man räkna med när man tar studenten 😋

åh va mysigt att du har pojkvän 😃!
annamarialarssson.blogg.se/
Enya?,
Linda,