en jobbig kväll men på lördag blir det bröllop/släktträff

Bilderna kommer från deras hemsida, tryck på bilden.

Idag ska ni får veta vad det är för överaskning som kommer hända på lördag när det är släktträff. Ni får läsa längre ner i inlägget för att hitta det. Igår när klockan kanske var tio fick jag panik, för att jag var tvungen att sova men jag kunde inte sova. Jag mådde så dåligt så jag visste inte vart jag skulle ta vägen, vet fortfarande inte varför. Hade vart så skönt att bara ha på sig en mys dress just då, måste verkligen köpa en. Men runt tolv tiden kom min syster och så åkte jag med henne hem till landet för att sova hemma hos min pappa. Somnade runt två tiden och vaknade vid åtta.

Imorse när jag vaknade, så var jag pigg och allt var nästan bra igen. Jag tror jag behöver vara hemma ett tag, är aldrig hemma. När klockan började närma sig så körde min pappa mig till jobbet och nu sitter jag på jobbet och jobbar. Överraskningen är att på lördag gifter sig pappa med hans tjej plus att min syster gifter sig med sin kille. Två bröllop på samma gång, jag fick ta med mig några vänner och jag känner att min pojkvän och Emma får följa med på bröllopet/släktträffen.

Vad har ni för er denna dag?

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

melissa,
sv: wiee hehe!:D<3
har dagen startat very good?;)
melimelissa.blogg.se/
bella,
Tack för din kommentar, Hoppas allt är bra med dig 😊
Lägg gärna in mig på blogglovin
//KRAM Bella!
belladavis.blogg.se/
carolinhe med H,
Allt bra? =)
carolinhes.nu
Michelle,
SV: Ja det gör inget , vad gör du? 😊
Http://lovemichellees.blogg.se
Madeleine [foto],
Hejsan. Allt bra ? 😊
madeleinenilson.blogg.se/
LIENE,
sv: lider med dig:( men det är sånt man får ta om man väljer ha sommarjobb. Det är just därför jag inte ville ha något sommarjobb. Det skulle inte kännas som sommarlov då, fast nu känns det inte mycket till sommarlov heller, haha.

Så kul med släktträff och bröllop:D
Vet inte vad jag ska göra idag men kanske åka till stranden. För äntligen tittar solen fram just när både jag och mamma kan åka dit.
lienes.blogg.se/
Jossan,
Sv: JAG VET 😃
jossansliw.blogg.se/
Emma,
sv: jo de ä bara bra 😃
emmababy.se
thres,
tycker verkligen du ska köpa en onepiece, det är det bäästa som finns!!
thresn.myshowroom.se
Hannah - Foto,
jag vill också ha en one piece.
lovehannah.blogg.se/