En helt vanlig fredag kväll, eller?

Foto: Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 28-80mm
(Bilden är i dålig kvalité & det är Emilia på bilden)

Vid två tiden igår började middagen hemma hos Totte & Kevins farmor och farfar, det var riktigt mysig och massor av goda saker fick vi även. Efter mat, efterrätt och fika åkte vi hem en stund och jag och Totte somnade 40 minuter innan vi skulle möta upp Fabian, Emilia, Matilda och André. Simon var med en stund också. Vi tog två bilar till Hide för att starta en brasa och bara umgås. Vi stannade inte där så länge eftersom det var kallt ute och brasan började ta slut.

Vi tog bilarna och åkte åt två olika håll, jag, Totte, Emma & Kevin vi åkte hem en stund och värmade oss medan dom andra gjorde något annat. Senare på kvällen började vi bli hungriga så vi mötte upp Emilia, Matilda, André & Fabian för att äta pizza. Riktigt gott med pizza men idag känns det inte alls lika bra. Därefter tog vi bilarna hemåt och då skulle vi åka en liten väg hem, men just då lyckades bilen gå sönder. Så dom i den andra bilen fick åka hem efter ett rep för att vi var tvugna och boxera bilen hem. Det var roligt en stund men det blev inte lika rolig när vi insåg att bilen väl gått sönder.

En galen kvällen men en vädligt rolig och mysig kväll. Idag får jag se vad som händer, kanske en fotorunda eller kanske bara njuta av att vara med min pojkvän. Jag kanske även ska få prova på och spela hans spel som han brukar spela.

Vad gjorde ni för mysigt igår kväll? och vad har ni för planer för dagen?

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar