En helt vanlig blogglista om dagen

Personliga inlägg lovade jag mig själv och er alla att skapa oftare. Kom inte på något speciellt utan det blir en lista!


DAGENS BEROENDE - Kaffe, har varit vaken sedan 07 så har hunnit bygga kaffe tre gånger, haha.

DAGENS TRÅKIGASTE - Att jag snart ätit upp alla mina snurrade kanelbullar som jag bakade i helgen!

DAGENS BORDE - Egentligen är det ingen stress men jag borde faktiskt ta och packa inför min arbetsvecka som startar på måndag. Packar alltid i tid för att inte glömma något viktigt och jag vill inte stressa i sista sekund!

DAGENS SAKNAD - Känns nästan töntigt att jag redan saknar min andra halva efter 1,5 dag. Hahah, är så kär och det märks va? Är van med att vara under samma tak som honom och nu ska jag klara mig 2 veckor utan honom!

DAGENS SMINK - 99% av mina dagar består av inget smink vilken den här dagen också gör.DAGENS MYSIGASTE - Springa runt i myskläder.

DAGENS MIDDAG - Fortsätter med samma mat som igår, alltså min favoritmat. Pastasallad!

DAGENS SAMTAL - Faktiskt hunnit med två samtal idag, pratat med pappa men också min älskade kollega och vän Cattis. Vi pratade längst och planerade inför våran arbetsvecka tillsammans som börjar på måndag!

DAGENS MÅENDE - Tråkigt att vara hemma själv men annars mår jag toppen!

DAGENS ROLIGASTE - Dammade av min externa blixt som jag inte använt på väldigt länge. Shit vad jag saknat att använda blixt och speciellt när bilderna blir bra. Så det är absolut dagens roligaste händelse!


kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar