en helt ny månad, november

Foto: Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 28-80 mm

En bild från Göteborg, när vi tog en kvällspromenad. Jag saknar verkligen hela Göteborg plus att jag saknar även Johanna och Madeleine. Jag vill bara tillbaka och skapa mer minnen, tänker på min underbara resa hela tiden.

Måndag den 31 oktober, det var även den sista dagen på oktober. En helt ny vecka i skolan och det började med att vi hade friskvård som tema hela dagen igår. Först tipspromenad på morgonen därefter fick vi en riktigt god frukost med frukt och annat smått och gott. Under dagen var vi i olika gruppar och pratade med Hassela och Polisen om narkotika, jag fick veta en hel del nya saker. Efter den stunden var hela månadagen över, på kvällen var jag hemma på landet och tog det lungt och fixade lite.

Idag är det tisdag den 1 november, en helt ny månad. Jag har en känsla att det kommer hända mycket underbara saker den här månaden också. Snart blir det att dra till skolan och om jag minns rätt har vi matte halva dagen och den andra halva dagen vet jag inte. (vi har fått nytt schema) efter skolan får jag äntligen träffa min underbara pojkvän, där tänker jag nog stanna hela veckan. Men ni kan vara lugna jag kommer kunna vara uppdaterar här i min egen blogg.

vad ska ni göra i veckan?
Tävlingen är avslutad och vinnaren kommer upp senare.

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar